Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (25.10.2010 18:46:46)
|
Hello! mojsoncek - upam, da bo vse OK s tastom in teto...[sm=pikapoka1.gif] Vikend je bil pa res čuden, so bile neke nenavadne nergije v zraku, mene je pa 2 dni glava bolela, Dario je bil ves siten...No, še dpbro, da je ponedeljek oz, še malo, pa bo torek... Danes bi morali imeti z vrtcem ksotanjev piknik, ki je zaradi slabega vremena seveda odpadel, tako, da bodo kostanj otroci enkrat med tednom dopoldne spekliin pojedli...malce čudna fora, da bodo tako naredili, ker piknik je bil nekako namenjen druženju vrtca in staršev, ampak je tale ravnateljica ena fajn čudaška ženščina in me taka "odločitev" niti ni presenetila. Sem pa jezna kot [sm=hudicek1.gif] zaradi izgubljenega pujska, ni mi jasno, kako se je lahko kar "izgubil", na sumu imam, da ga je celo kdo od otrok vzel domov, starši pa nimajo niti toliko vesti, da bi ga nazaj prinesli. Dario je tega pujska dobil že v porodnišnici in je bil njegov the best prijateljček in je bil zelo navezan nanj...Saj bi mu radi novega kupili, pa takega več nikjer ni za dobit. Res sem jezna, pa niti ne na vzgojiteljice, ker vem, da se ob 14 malčkih to, da igrača "izgine" preprosto zgodi, ampak, če nikjer v vrtcu ne najdejo pujska (dvomim, da ga je vrgel v smeti), pomeni, da je nekako dobil noge in odšel ven.
|
|
|
|