|
Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (4.12.2010 9:11:45)
|
Jutro. Javljam se, da vidite da sem še med vami. Utrujeno, prvi dan menstruacije, sneži pri nas, dragi na šihtu,.... Od srede dalje sem bila zelo zaposlena z iskanjem službe, razgovori,....vožnja z vlakom v Ljubljano,... *moram razmisliti, če grem v ponedeljek na eno izobraževanje v Ljubljano, v četrtek lahko dobim že službo za določen čas sprva 1meseca; po eni strani mi ne diši zaradi dela v Ljubljani, urnika - pozen jutranji pričetek, izmensko delo,...direktni marketing - Mini btw to je dobro plačano tudi za študente-fleksibilen delovnik za njih :-))) *čakam, če sem v ožjem izboru za delo v trgovini v Novem mestu....pozitiven vtis o delodajalcu, urejeni odnosi :-) pričetek uvajanja januarja *v torek še en razgovor za mojo okolico - Merčkator [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Samo to sem ujela....bjondi....Vse najboljše, ostani še naprej tako ok oseba kot si :-) Pa Mini......upam, da ste bolje z ušeski, oprosti brnenju telefona zadnjič :-) Se še javim ta vikend, samo da zadiham, pa da mi Manca ne raztura celega stanovanja...
|
|
|
|