tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (7.12.2010 7:34:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska i......grem na razgovor za službo....za trgovko v Mercatorju. Direktni marketing sem pa zavrnila (razlog delo v Lj, urnik neprijazen,...) po tehtnem premisleku. Naj povem to, da kapo dol vsem delodajalcem, ki gledajo tudi na zadovoljnega zaposlenega in kolektiv, ki se razume - držte pesti, da mi uspe :-))) (samo čakam odgovor z enega že opravljenega razgovora) Princeska, držim pesti zate in upam, da ti uspe dobit službo. Pri nas pa kaže, da nam bo doma (spet) crknil računalnik. Je star že 7 let in bo treba počasi mislit na novega. V čem je problem, moramo pa še definirat, mi pomagajo fantje iz službe. Obisk pri zobarju pa - katastrofa. Še dobro, da je gledala zobe samo preventivno. Jokat je začel takoj, ko smo prišli v bolnico. Očitno je zavohal dohtarje, čeprav na hodnikih ni bilo ne pacientov, ne zdravnikov. Jokal med pregledom (no, vsaj med pogovorom se je lepo igral z eno njihovo zobato lutko), jokal v avtu za domov, en čas tako, da je celo bruhal. Jokal doma med preoblačenjem, jokal danes zjutraj pred vrtcem in ko sem ga dala v vrtec. Danes sem že čisto zmatrana. Se mi pa zdi, da tole vodi samo v eno smer - k naslednji bolezni.
|
|
|
|