vitae -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (9.12.2010 12:54:10)
|
No, pa se po dolgem času javljam... Sem na bolniški, ker že dva tedna prebolevam v stoje in sem si rekla, da je dovolj. Tako, da sem si danes privoščila malo daljši spanec, vmes malo berem, pospravljam, počivam... Jakob se čuva pri sosedih, popoldan pa gresta z M na Dedka Mraza. Obdarovanje - mi imamo deljeno - Miklavž je pri M starših, tako da smo tam že konec z darili. Mi2 sva njegovima staršema kupila DVD player, njegovi sestri pa likalnik za lase. Jakob je dobil http://www.eigrace.com/product_info.php/info/p3018_Poganjalcek-John-Deere-mini-trac.html/XTCsid/16f od tete in garažo, žabice, eno sestavljanko od mame in ata. Mi2 pa veliko škatlo domačih piškotov in denar. Od naju pa je J za miklavža dobil TU TU - Tomažka in knjigico. Je čisto nor na traktorje in vlake!!! Jaz sem dobila denarnico, ki sem si jo želela, M pa nogavice in parfum... Božiček je pri nama doma. M bo dobil smučarske palice LEKI in Salamon zimske športne čevlje, Jakob pa kuhinjo. Dedek Mraz je pri nas doma. Nama je že prinesel vlažilnik zraka, J pa bo dobil legice. Z bratom pa smo se zmenili, da kupujemo samo otrokom. Nečakinja je tako že za Miklavža od nas dobila spodnje majice in hlačke Pujsa Pepa in knjigico, bo pa v soboto za RD dobila še kuhinjo in didaktično tablo. To, je to. Vmes pa ima J še dva Dedka Mraza - pri meni v službi bo dobil kmetijo, pri M pa 3 knjigice!!! Sva pa včeraj z J v njegovi igralnici postavila smrekico in napisala pismo Božičku. Itak, če ga vprašaš kaj si želi, dobiš odgovor TU TU ali Trator :))) Se pa mi zelo radi obdarujemo, kot se vidi :))) Bačko - tudi jaz bi Zoji kupila darilo, pa tudi odnesla bi ga. Saj, ga lahko dasta tvoji hčerkici, ki sta pa nazadnje njeni sestrični!!! Mini - daj mi hitro en super recept za kakšno fino sočno pecivo. Sploh, ne vem več, kaj naj spečem!!! Sem se pa v soboto potepala na Dunaju. Ogledati sem si šla razstavo Fride Kahlo. Bilo je super! Še sonček smo imeli!!! Zdaj bom pa še malo prebrala in kaj pokomentirala!!!
|
|
|
|