lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (9.12.2010 21:13:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja Lino delam na 2 izmeni, dopoldan popoldan, sedaj sem dopoldan, delamo veliko nadur, tudi sobote, pa še v soboto popoldan in eno nedeljo smo bili na šihtu, ma brezveze, dans pa nam robe zmanjka, ker včeraj niso delali v Avstriji zarad praznika....sicer so nam obljubili nagrado pa če imaš mesečno več kot 20 nadur (kar jih itak imam) dobiš naure plačane 40% več kot nadure do 20, pač ne vem, menim, da se dejansko ne pozna prevč, tako pa izplačujejo ker veliko jih doma na črno dela in ne hodijo na nadure in jih pač pol tk privabijo....ma dobila sem pogodbo do 15 januarja pa sem sedaj na sestanku rekla, da če mi ne podaljšajo nem delala nadur in mi je direktor rek, da m bojo, bomo vidl kako bo.... se opravičujem zarad najinih klepetov o šihtu, ampak sj bom js dol prišla, sam povej kak s na šihtu... Ubooga[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] No, jst mam pogodbo do 16.1.2011, pa bomo videli... Sicer ti pa ju3 sporoči kako delam drug teden, ker sedaj sem ponoči...
|
|
|
|