mojsonček -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (20.12.2010 22:44:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček O, piške! Ene imamo samo v službi dovolj časa, da se javimo še na RR [sm=smiley36.gif] Najprej... kva je s srečanjem, a jutr? kdo pride? da vem izpustit petrol kofi z rogljičkom... glede bivanja z otrokom v bolnici... mislim, da je bil skrajni čas, da to staršem brezplačno omogočijo... in že to je dosti, glede na to, da smo včasih plačevali in še dopust si moral vzet... bolje nekaj k nič... DH super za pogodbo za nedoločen čas, čeprav to danes ni nobena garancija... žal... BAČKO vi ste že pecivo pekl? pridne punce :) kako kaj norička (priznam, nisem za nazaj nič brala) BJONDIČ kva dogaja? MP jst sem tamalo po 13 mesecih dobesedno čez noč prenehala dojit... seveda ne na silo... po bolezni si vzemi kkšn dan več časa, ko imata sicer joškanje na sporedu in jo probaj drugače pomirit (petje, božanje...) pikapoke za boučkane... mi smo po enem tednu spet v vrtcu, upam, da zdrži cel teden.... pol je pa itak konc šihta za letos, jupiiiii [sm=bravo.gif] prrrouuuuu..mene pa ne uprašat kako sm..in js ti tud jutr ne povem a pridm al ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image] ej, pšanc [sm=smiley36.gif] (to leti izključno na razliko v letih med nama, da bo jasno)... kako to mislš, da tebe nč ne vprašam? kdo pa je glavni koordinator meetingov ? in koga sem pol vprašala kdaj, kje? ne ti men cigu-migu a n
|
|
|
|