lana_22 -> RE: Junijke 2011 (5.1.2011 15:51:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_ imam vprašanje glede vozička...malo gledam po internetu in po trgovinah, pa mi je sedaj najbolj všeč in dober voziček Jane Rider...vendar me zanima, ker bo to najin prvi otrok, ali jaz rabim globoko košaro??? kako boste ve naredile glede tega...čez poletje se vrjetno res ne rabi, vendar pa jo rabiš za zimo? večno vprašanje..kaj vem.športni del je men tolk "nesiguren" se mi zdi da nima nikakršne zaščite..košara je pa le košara..pa tud ko prideš iz sprehoda če bebi spi, lahk sam košaro dol iz vozička daš in neseš v stanovanje.. ne vem, res ne vem.. pa n veš kako bo kaj poletje..vroče, hladno, pihalo... se mi zdi da v košari ima tud pred soncem dost več zaščite.. res nimam pojma kaj naj rečem.. jaz mislim da ko bom kupovala bom vzla kr komplet...jajčka, košara, športni del... se strinjam S HD. Jaz imam Jane slalom, športni del se mi zdi prevelik za dojenčka, Pa še kakšna nesreča se lahko hitro zgodi, npr, da ti pade ven, ko premagujeeš kakšne ovire. Prav tako je bolj zaščiten pred soncem. Jaz sem z vozičkom zelo zadovoljna, razen z lupinico, se mi zdi, da je otrok tako utesnjen. Ne vem pa kakšna je pri tem modelu.
|
|
|
|