mamipikapoka -> RE: Junijke 2011 (9.1.2011 12:11:19)
|
V Kopru imate res lepo urejeno glede pomoči od občine. Mislim, da celo najvišje v Slo. Pri nas je okroglih 100, za MB pa ne bi vedla. Pralne pleničke - Po moje se finančno najbolj splača, če jih uporabljaš vse od začetka. Sama sem bila prepričana, da jih bom pri prvem uporabljala, ampak so me potem moji, kar lepo založili s tistimi za enkratno in sem se tako odločila kar za navadne. Glede nakupa opreme pa priporočam tudi trgovinice s komisijsko prodajo rabljene otroške opreme in pa seveda bolha. Nekatere stvari so komot rabljene, so pa tudi takšne, za katere je nakup kot loterija: vozički (!), ... Naprimer koši za plenice, stolčki za hranjenje, varnostne ograjice, igralne podloge, slingi, posteljice... to pa ni nujno, da je ravno novo. prvijalna komoda, pa takole: Sploh je nisem uporabljala. Sicer sem jo dobila, ampak mi je bila previjalna površina v čudni višini, zato še zdaj sinka povijam kar na postelji ali na kavču. Bom pa za novega junaka nabavila tisto "zložljivo" iz Ikee - ki se pritrdi na steno. Najprej se mi je sicer zdela zelo nastabilna, ampak sem se prepričala, da je to odlična zadeva. Zavzame malo prostora pa še višino si nastaviš po želji. Uživajte punce
|
|
|
|