mayalottie -> RE: Junijke 2011 (10.1.2011 23:43:27)
|
Jaz bom naslednji teden poskusila iti na telovadbo za nosečke...ne bom pa mogla hoditi vsak teden, zarado turnusov...Zaradi turnusov tudi ne vem kako bom hodila v šolo za starše:( Bi pa zelo hodila na pilates za nosečnice, pa ga pri nas seveda ni...Škoda. Delam ga 3xtedensko doma. Pa poskušam hitro hojo vsaj 1h na dan, tudi če je dež. Me zanima, ali ima katera težave z dlesnimi? Men skoraj vsak dan krvavijo, čeprav imam najnežnejšo zobno ščetko in pasto paradontax...Hodite kaj k zobarju? Jaz se moram naročiti... Pa križ me boli ponoči! Verjetno, ker ne vem kako bi spala. Stalno na boku ne morem, zato se prekladam na hrbet, na bok, itd. Ima katera voziček Qunny freestyle 3xl comfort? Meni se zdi kul, zelo kompakten...Gledala sem rabljenega pol leta. Skrbi me samo, kako bi šel v prtljažnik...(imava ford fiesto). Naslednji mesec bom bolj resno začela s shoppingom, zdaj le gledam. Ta mesec bo denarno bolj na tesnem. Lepo se mejte nosečke...Aja, v bazen tudi jaz nameravam, pa se spravljam vsak vikend, pa ne uspe....Mene v vsakem bazenu zebe:( Papa nosečke
|
|
|
|