Mihelinka -> RE: Junijke 2011 (27.1.2011 19:39:46)
|
Jaz bom verjetno kupila kakšno neumnost, ker je to moj prvi otrok [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]! Sicer pa naj povem, da sem dobila prvo ponudbo za previjalno mizo, ki je malo večja in je še banjica zraven (slika je par strani nazaj). In ja, cena je ubijalska = 430€. Sem rekla ne hvala. Pa sem poklicala drugega in sma se načeloma zmenila, da bo pripravil ponudbo (pa mizico malo korigiral) in da bo poskušal prit skozi s 300€ z dostavo, montažo, skratka s kompletno storitvijo. Kul, ne? No, da vidim kakšna bo ponudba, preden se veselim! [sm=smiley36.gif] Drugače pa je naš bodoči očka tako otročji, da ko grema v katerokoli baby trgovino samm igrače gleda in je rekel, da bo naš otrok imel vse od igralnih centrov do ležalnikov do vsega, pa če bo zato on sam kruh pa vodo jedel [sm=smiley36.gif] Pa sem rekla, da ne rabi vsega tega. In odgovor: Če mi je pa všeč![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Js bom kmalu mela 2 otroka, ker enega očitno že imam (tak je če si mlajšega frajerja najdeš [sm=jezicek.gif]).[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|