naty09 -> RE: Junijke 2011 (8.2.2011 12:26:06)
|
Pozdravljene! Najprej vsem iskrene čestitke - vse ki pričakujete dojenčka :) Upam,da se lepo počutite, da so tiste slabosti (če so sploh bile) minile. No, tudi meni in mojemu dragemu je po 3 letih uspelo in neko jutro sva zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Presenečenje je bilo neverjetno in čisto nepričakovano. Sedaj se veselo pripravljala na novega člana - jaz že komaj čakam, obenem pa me je že nekoliko strah, saj gre za prvega otročka, izkušenj in znanja pa nimam nobenega. Si ve pomagate že s kakšno knjigo? Ima morda kakšen predlog? Mimogrede, je morda katera že kakšno stvar kupila? pojsteljico, oblekce, previjalno, voziček, itd. itd. ali vse še čakate? nekateri pravijo da se ne sme prehitavati, drugi pravijo da je treba kar kupiti... vsak po svoje :) Mimogrede ima morda kakšna kak dober seznam kaj točno potrebuješ... koliko oblekic, žabic, planic, itd. itd. itd. saj če greš v trgovino pa rečeš za pomoč... itak, da naložijo vse, predvidevam, da pol preveč, saj za njih je pomemben le izkupiček v blagajni. Hvala Lp
|
|
|
|