lana_22 -> RE: Junijke 2011 (9.2.2011 14:45:31)
|
Delfinka, moj G je rekel, da je pozitivnih na toksoplazmozo zelo malo...še manj, pa da bi seokužile med nosečnostjo...ker si negativna, te bodo še testirala. Mislim, da glede na to, da ne čistiš WC ni bojazni, da bi jo dobila. Radovednica uživaj v toplicah. Jaz imam pa morfologijo šele konec meseca...sem že prav nestrpna. se pa sine počasi navaja na to, da bo imel bratca. Prej sploh ni hotel slišat oz. ni imel pojma o čem mu govorim. Zdaj smo pa šli pogledat nekaj dojenčkov in je očitno ugotovil za kaj gre...tako, da že poboža trebušček in mu da lubčka. Men gre tud že počasi na živce ves ta kraval okoli nosečnosti...odgovarjaš na ena in ista vprašanja...se mi ne da več...po možnosti sprašujejo eni in isti iste stvari, iz navade pač...kaj sprašujejo, če jim ni do tega, da bi si zapomnili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Hruška debeliška lepe fotke. Kilogramčki...aktualna tema...v tej nosečnosti sesploh ne vagam...razen pri G...vem zjutraj, ko se hočem oblečt...ko moram pol omare ven zmetat, da najdem kaj uporabnega...bo že.
|
|
|
|