ava_sa -> RE: Junijke 2011 (14.2.2011 18:51:31)
|
Jaz sem pa včeraj gledala kakšno pestro izbira blaga imajo v svetu metraž, tako da razmišljam da bi mi en set posteljine kr mami sešila. Mislim, da bo me veeeliko ceneje prišlo, ker cene teh posteljin so mal preveč navite. Hja velikost otroka je tud ena stvar, ki mene od časa do časa mal zaskrbi. Vsi v naši družini smo/so bli težji od 4 kg in glave tud kr velike, tak da sem kr pripravljena na velikega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Sej vem, da ne morš teh stvari nič spreminjat, sam občasen strah pred porodom, pa se mi pač pojavlja. Mislim, da nisem edina. Čist odmislit tega pač ne morem in bit čist skulirana, kot da to ni nič kaj takega. Se pa potem tolažim, da nekak že bo in da vse bolečine enkrat minejo. No ja, sem zabluzila... Aha, pa še to: nabavila sem še lupinico in košaro za na voziček preko bolhe. Za oboje sem dala več kot pol manj, kot za novo, ohranjeno je pa tud zelo lepo. Tako, da priporočam nakup tudi kakšnega kosa rabljene opreme. Sploh za takšne stvari, ki se ne uporabljajo zelo dolgo in jih je težko uničit.
|
|
|
|