sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (15.12.2010 9:43:12)
|
dan! mami po nočnem žuru...[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] zvečer je bil lepo mir, pa sva z [sm=love.gif]mau izkoristila čas za pogovor in stiskanje...okol polnoči bi pa šla lepo spat...sem se ulegla...Maj pa mamiiiiii......seveda sem ga prvo poskusila lepo nazaj v posteljico dat..za ene 10 minut je zaleglo...sm si glih postlo ogrelo..pa spet...sem ga kr prestavla...sam dons ni lepo hitr nazaj zaspal...ampak je celo noč neki momljal, mendral in plezal po meni....je reku moj, da je to ful očitno takrat kadar ga pustim za kako urco pri kom drugem, ker je že ob najinem prihodu kr mau pojokal, ko me je zagledal....ja, no, sej ni več tok mali, bomo se že navadli[sm=smiley1.gif] baki....za prst...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] brkn...ti si vsako jutro tok pridna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] urša...ja šalčke in podobne zadeve so tud moja strast...sam zdej sm melo dolg pauzo, da nism po neporebnem zapravljala, no, zdej si bom pa prvošla kako malenkost, pa super d so tvoji [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]tko pridkani!!!glede hofer mleka...nam tud odgovarja[sm=smiley1.gif] čebel@...super, da ste vsi bolje, pa lepo šopingirajta, zvečer pa dobro opravi in dete pozdravi!!![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|