manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (15.11.2011 13:51:22)
|
pozdravljene klepetulje Eden redkih trenutkov ko oba spita, pa se moram na hitro pofočkat. Nekoč sem še mislila, da sem pri Manci res jaz falila, ko jo nisem odlagala budne, da bi sama zaspala. Pa je zato podnevi spala samo po pol urce, potem pa nič več (razen v avtu in vozičku). No, zdaj ko je tamali ratal enak, pa vem, da je le nekaj tudi v genih...očitno. Ker gospodič nikakor noče bit več sam, čeprav smo ga od rojstva lepo odlagali in je dostikrat sam zaspal...zdaj pa mu očitno v možgančkih že preveč brni in se kar potoži če ga odložim. Tko da, dopoldnevi so tak kaos..če bi kdo vstopil v stanovanje, bi se smejal! Tamali v ležalničku sredi kuhinje, Manca na pultu dela piškote ali pa stresa karkoli,..jaz pa kuham, pa vmes še kakšno rundo piškotov spečem, pa malo posesam sproti...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Me je pa malo presenetilo, mini, ko praviš da Marcel je zajtrk pred risankami. Ne da je to kaj takega, sploh ne, ampak prvo kar mi je padlo na pamet je to, da naša zagotovo ne bi jedla ampak packala po kavču, da ne omenim da bi bila njena pižama sigurno samo še za v pralni stroj...kar je itak skoraj zmeraj. Nevem, nekako se mi zdi včasih da mi stvari uhajajo iz rok.
|
|
|
|