Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (17.11.2011 10:35:11)
|
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za vse bubančke. Evo do zdejle zabluzila, kavica tukaj, pa tam ko sem taveliko v šolo peljala, pa avto tankala, pa po eno robo od Oriflame-a šla,.... me je draga taščica nadrla kje hodim, ker nisem nič povedala da se bo zavleklo, ker je tamalo čuvala. Tko da če bo danes vse ok, da z učki ne bo nič narobe, sem se odločila, da gre jutri v vrtec in pika. Zdej pa v pospravljanje stanovanja in kuhanje.....bom kar en golaž skuhala, pa polento. Hahhh ja tecka znajti se je treba, da dobiš pol ekrana [sm=smiley36.gif], manca bi se zihr srečku pridružila za bagre gledat, včer mi je v tuševem katalogu igrač sam traktorje, pa avtke kazala [sm=smiley36.gif] Popoldne imamo eno predavanje o vzgoji v vrtcu, še dobr da sem danes fraj. Evo me manca že vleče stran od računalnika, dama bi mojstra mihata gledala [sm=smiley36.gif] Ko ste pisale kako se izmišljujejo naši malčki, manca ima tud svoje fore, še posebaj pred spanjem - da ona kašlja in da bi čaja pila, pa kroglice jedla, pa ne vem kaj še. Evo mi je že steno s kulijem porisala, toliko o njeni nabritosti in to v minutki, ko je kuli vzela. Dolgčas in potem špičenje nepotrebnih stvari. Moj pravi, da ji jaz preveč vse dovolim in da ona vrača potem s tem, ko se trma, izsiljuje. Pridne bodite in da vas potolažim tud pri nas je ena saaaaama meglaaaaaa.
|
|
|
|