MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 (7.3.2012 19:59:24)
|
Najaa, kaj bom huda, saj pa sama vidim, kaka je situacija glede Klare in njene navezanosti. Jaz pričakujem kar veliko krizo z njene strani. In že kar lep čas delam na tem, da jo pripravljam. Knjigice smo si sposodili (kot je napisala Nina), skupaj se kopava in mi nonstop nekaj tišči v popek, ker kao benjamin je in pije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pripravljat še ni pomagala kaj dosti, ker še nimam nič pripravljeno [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ampak to imam tudi v mislih. Sem pa pripravljena na kar veliko krizo. Sploh ker se mi zdi tak občutljiva, ne samo da je navezana na mene, ampak se mi zdi, da samo vsrkava s temi svojimi velikimi očmi kot goba vse iz okolja. No pač pripravljam se in zraven močno upam, da me pozitivno preseneti [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] kar se je tudi že kdaj zgodilo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Tulipan, kaj ti maš tudi sindrom gnezdenja, al kaj boš tolko čistila [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|