|
Paštetka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (15.5.2012 9:56:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ otroci so ok, miha nam sicer para živce, saj na dan po 5x pobegne od doma.... šel je že v bližnjo picerijo in domov prinesel 3 lučke uh, sicer pohvalno, da je pomislil na bratca in sestrico, ampak... [sm=hudicek1.gif] jaz mu jih za tak (pa tudi krajši, brez cest) pobeg take naložim, da naslednjič ne bi pomislil da bi se brez da bi povedal oz. vprašal kam odpravil [sm=zmeden.gif]. Moja otroka sta imela ravno prejšnji teden kazen, ker sta rekla, da gresta k šoli se igrat z žogo, potem pa sem ju našla pri eni prijateljici - res da je "na poti", res da je naj.naj,naj boljša prijateljica (tudi njena mami je moja naj prijateljica), če bi prišla vprašat, povedat kje sta, sploh ne bi bilo problema, skupaj jim dovolim jago po celi vasi.... samo če se pa nekaj dogovorimo pa pričakujem, da se bosta dogovora držala, tako da sta jih pošteno slišala in mislim, da sta si tudi zapomnila ([sm=smiley36.gif] no vsaj jaz bi si, dča bi nekdo pred mano tako "ven padel" [sm=smiley36.gif]). enako, tudi bi se naposlušala od mene, da bi ju bolela ušesa [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|