|
Paštetka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (21.5.2012 12:33:02)
|
Kako ste preživele vikend? Mi smo imeli in soboto in nedeljo natrpani, do zadnje minute. [sm=smiley36.gif]. Ampak bilo je zelo luštno. V soboto smo si ogledali predstavo Pepelka, M [sm=modricrtici.gif] je bil kraljevič Maksimiljan [sm=jezicek.gif] (so ga povabili na oder), potem smo šli na eno fešto, potem pa na maraton v Radence. M [sm=modricrtici.gif] je tekel na 600 m in bil v svoji skupini 10. [sm=bravo.gif] bilo jih je 60 iz cele Slovenije. z M[sm=rozacrtici.gif] sem tekla jaz na 250 m (tek s starši) in sve bile prve [sm=smiley36.gif]. na koncu se je zapletla v moje noge, in še dobro, da sem jo držala za roo, tako, da sem jo po luftu ujela in tekla. [sm=jezicek.gif] No, zadnjih 10 metrov mi reče, da ne more več. Jaz: "lahko, lahko, kaj pa ti veš, kaj je to ne zmorem". no in ji je uspelo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Včeraj smo se pa potepali pri prijateljih na kavi, pa piknik pri babici, potem smo pa še šli na tekmo za naše navijat in smo zmagali. Naši so se uvrstili v Evropo. M[sm=rozacrtici.gif] si je tam našla lubčka in sta se na tribunah lubčkala. Še po Tv-ju sta bila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. M[sm=modricrtici.gif] se je pa z našim najboljšim nogometašem še tam pogodil, da pride k njenu na trening [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Tako, da od danes naprej naše starejše dete še fuzbal trenira. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. V glavnem od ponosa in babičinih kiflih na pikniku mi je špeh zrasel za precej centimetrov [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Aja, pa M[sm=modricrtici.gif] je v petek prinesel domov Preverjanje oz. ocenjevanje znanja iz matematike in slovenščine, pa je rešil matematični test z 3 dodatnimi nalogami brez napak, pri slovenščini je pa pri nareku kiksnil eno vejico in volk je napisal VOUK. [sm=smiley36.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] OK, dovolj hvalisanja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|