violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (9.5.2006 10:58:23)
|
Lep pozdrav, Vas ves čas berem, ampak se mi kak dan ne da niti Odgovori stisnit. No, če bi se kaj takega dogajalo, bi že pisala [sm=smiley36.gif]. Včeraj sva plavala, Aljoša je bil že na polovici zmatran (imava čist neustrezno uro, ampak ne gre drugače) in se je kar malo ulegel na obroč. Potem sva šla v BTC po sadje, zelenjavo in plenice, pol pa domov. A se tudi vam dogaja, da otroci toliko plazijo in plezajo in raziskujejo, da potem, ko je čas za spat (ali še prej) kar dol padejo? Tako kot je napisala Jessy, je tudi Aljoša včeraj kazal znake zaspanosti zelo zgodaj, pa smo ga kar v tuš posadili, stuširali in spokali spat že ob 19:30 (ponavadi gre spat pol ure kasneje). Je spal 'ko ubit' do zjutraj do 6:50. Pa se je zbudil čisto naspan in dobre volje, tako da se je še nekaj časa igral v posteljici, preden sem mu šla dat flašo mleka, potem pa sem ga kar pustila not in je spal še do 8:20. Zame čisto super. Zdaj pa spet spi, se je toliko prevračal po stanovanju [sm=smiley36.gif]. Tia, ok za pivo, pa naj bo Union - bom šla mimo Leclerca, prej pa še direkt v Unionu poizvedla za ceno pri njih. Pot do brunarice mi je sedaj znana, sem tudi jaz preštudirala (papirnat) zemljevid in tvoje napotke. Vse jasno. Zdaj pa grem razmišljat, kaj bom za kosilo kuhala. Danes vreme nič kaj posebej ne kaže, tako da se dopoldne verjetno ne bova odpravljala ven, popoldne pa moramo vsaj v Ljubljanske Mlekarne, ker če drugega ne, je pri hiši zmanjkalo sladoleda. To pa ne vem, kdaj se je zadnjič zgodilo.... Aljoša jé vse po vrsti in zelo rad, zadnjič je zmazal špargljevo juho s kuskusom kot bi rekel keks, danes pa je spustil vse igrače iz rok in prešibal dnevno sobo v pol sekunde, ko je videl, da imam v roki jabolko in takoj zahteval svoj delež. Odkar ima zobe moram kar pazit, koliko mu dam za odgriznit, da bo potem znal sprocesirat, ker če ne, je košček hitro prevelik. Redi se pa ne kaj preveč, po ene 400g na mesec. Koliko tekočine spijejo vaši dojenčki na dan - izven mleka? Se pravi juhe, voda, čaj, sok, ....
|
|
|
|