violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (11.5.2006 16:30:19)
|
Dan. Aljoša spi. Nič novega. Novo je, da se je naučil iz TrippTrapp stolčka splezat na mizo, da kapa ni več dobra (klobuček še gre) in da se čevlji enostavno sezujejo, če podrsaš s peto ob peto, ko sediš v vozičku. Potem pa mama laufa po celi sprehajalni poti ali trgovini, da jih spet najde. Videla sem, da ima tudi Vid tako kapo kot Aljoša in kot Timon - Aljoša jo je zadnjič v avtu s tako ihto dol z glave vlekel (je bilo vroče, pa sem jo pozabila dat dol), da jo je čisto razvlekel. Zdaj jo bom pa oprala, da vidim, če se bo kaj skupaj vzela (a naj jo skuham al pa vsaj na 60°C?). A se je kateri od vaju, Maja in Kety to že zgodilo in kaj sta naredili? A veste, da je samo en teden do takrat, ko se bomo videle? Pa na priponke ne pozabite! In držite pesti, da bo vreme, kot danes! Jankobananko, a greš ti kdaj na sprehod po PST do Žal? Verjetno imate okrog po Tomačevem lepše sprehajalne, jaz pa naše naselje (BS3) poznam že na pamet, ker sprehajam po njem že drugega otroka, sem naokrog v 20minutah, pa do Žal sem tudi v 15-20minutah, tako da mi na sprehodih postaja dolgčas [sm=smiley1.gif]. Sem se pa martinčkala v enem lokalu pod WTC, danes, je bilo perfektno, pa še dobro kavo in dobro muziko imajo. Pa fejst natakarja. Ne fejst za videt, ampak fejst kot natakar. Kety, hitro se pozdravite! Nanka, bravo za Zojine kg [sm=bravo.gif], od zdaj naprej pa samo še navzgor!! Tia, še dobro se spomnim tvojih nesreč z nogami, pa tudi kakšne so bile, ubožice, še v porodnišnici. Če imaš nalomljen in slabo zaraščeno kost v narti, se ti piše operacija - moji sošolki v srednji se je to zgodilo pri telovadbi, smo igrali košarko in sva medve skočili za prvo žogo, jaz sem visoko skočila in ko sem pristala, sem s svojo peto s polno težo pristala na njeni narti (k sreči še nisem bila tako težka kot danes, ampak jo je vseeno skupila). Šele kasneje, po nekaj mesecih 'jamranja' so ugotovili, da je imela nalomljeno in narobe zaceljeno nart in so to operativno popravili. Upam, da pri tebi ni tako..... No, grem. Pa-pa!
|
|
|
|