RE: Avgustovke, kje ste (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (13.5.2006 14:42:03)

Dober dan,

Tina naša tudi spi od 20 do 6, vmes pa se zbudi ene 5x, za čaj. Naša se tudi zdaj skoz dviguje na nogice, samo da se ima za kaj prijeti, je že poknci. Se pa tudi za tri korake premakne v levo ali desno.

Jessy hvala za lepe želje, upam, da bova v ponedeljek opravili vse preiskave. Seveda bom takoj poročala ko izvem kaj novega.

Danes pri nas tako piha, da je sploh ne upam ven postavit, ker kakršno srečo imamo bo sigurno do ponedeljka zbolela.

Drugače pa pri hrani malo, malo napredujeva. Zdaj je vseh 5 obrokov, sicer včasih manj včasih več, pa še z koščki sva začeli. Se mi zdi, da se ji ne dviguje več tako zelo kot v začetku. Počasi vas bova dohiteli, samo mleka po flaši pa še vedno ne mara piti.

Zobka sta še vedno samo dva, spodnji enkici.

Lep vikend vsem

tina104 -> RE: Avgustovke, kje ste (13.5.2006 14:46:44)

Miševi, sem šla pogledat slikice. Super. Pa eno vprašanje se mi je pojavilo - zate miševi, pa za violinski, pa še ena ima otroke tako blizu skupaj po starosti - no, v glavnem - ali vaši ta starejši otroci nikoli ne udarijo, vgriznejo ali kakorkoli drugače se grdo obnašajo ta mlajših? Jaz vidim pri Aljaževem bratrancu, ki je star skoraj 3 leta in nekaj časa Aljaža ful objema, pa lubčke daje... potem pa naenkrat ga vgrizne, mu vrže kako kocko v glavo, ga vleče za noge. V glavnem kar nasilen je občasno do njega in ga je res treba imet skozi na očeh. Saj je ful rad v bližini Aljaža, ampak recimo svojih igrač mu ne pusti, vsaj nekaterih ne, npr. bog ne daj, da bi Aljaža dali na njegov traktor ali kolo. Nanka, pri vas pa verjetno teh problemov več ni ali tudi obstaja kako ljubosumje?

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (13.5.2006 15:02:54)

Miševi, vau tole se je pa splačalo pogledti, Nika in Jure se super zastopita, pa kako sta že velika oba, Nika je prava gospodičnica.

Tina, domačai otroci se drugače zastopijo, kot z bratranci. Ker si že od samega začetka morata vse deliti, bratrancu pa tega ni potrebno. Ja pri nas ni bilo nobenih težav, sta oba Zojo zelo lepo sprejela, Samo Matic se je začel spet veliko več cartati kot se je pred Zojo. Ker je star že 10 let se že ni hotel več, zdaj se je pa spet začel.

Kety -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 8:59:08)

Dobro jutro!

Mi smo bolje, Timon še vedno močno smrka in mu moram nenehbno pucat nos, da se slučajno ne bi kaj razširilo na grlo in ušesa. Je pa fuuuul shujšal v teh 3 dneh, ker ni nič jedel. Tako, da smo spet pod 8kg. Joj, sej mogoče se preveč sekiram, ampak dva meseca sem se matrala, da je prišel na 8.200g, zdej smo pa v treh dneh vse zgubili. Upam, da bo vsaj začel jest nazaj, kosila mi namreč še vedno ne je, sadna malica je pa ravno za okus dobra, pol pa tudi to neha. Mleka mi čez dan ni hotel pit, še vedno se naceja samo s čajem in bom zdej dala samo vodo in bo mogoče manj dobr in bo potem več prostora za hrano![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nanka, Zoja pa res dobr zgleda na avatarju. A ima skodrane laske ali je tak izgled zaradi špangice? Držim pesti za jutri, da dobro opravita!!

No, zanima me a bo od katere mož zdej prišel zraven na piknik ali bo samo moj. ker drugače tudi mojega ne bo in bova s Timončkom sama, da ne bo trpel, med samimi ženskami.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  

Teya, tudi če ne planiraš piknika z nami, si SEVEDA dobrodošla, če ti uspe pridit!!!

No, zdej grem pa zajtrk pojest pol pa hitr še mal na sončka, popoldan bo itak dež!

tina104 -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 10:17:42)

Kety, moj bo tudi prišel, tako da te ni treba skrbet, da bo tvoj edini moški.

Teya, saj ne vem, če sem i že napisala - ti samo pridi, če boš le lahko. Saj nič ni, če se nam zadnji čas pridružiš.

Kety, glede tekočine - mogoče bo pil manj in zato več jedel. Če bo tako, mu dajaj vodo, če pa ne bo zaradi tega več jedel, pa bolje, da greš nazaj na čaj, sploh če imaš onega instant, bo s tem vsaj nekaj kalorij dobil. Ne vem, samo razmišljam. Drugače pa mu mogoče poskusi več jedi dat, pa bo mogoče jedel. Tudi ne vem, če bo pri Timonu delovalo. Pri Aljažu namreč deluje - mu recimo dam najprej zelenjavo, pa malo poje in se naveliča, potem mu dam krompir, potem še meso, tako poje za cel obrok. Samo ene hrane redko poje za en obrok (no, skute in mlečne kašice poje za en obrok večinoma).

Kety -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 13:13:38)

Tina, hvala za nasvete,...bom poskusila. Danes mu imam plan itak dat tisto kar ima rad (krompir s špinačo in rumenjak), tko da bomo videli ali bo jedel. Prejel mi je pojedel skoraj 200ml hruške in banane, tko da z zdravjem bo prišel tudi tek. Upam.

No, fino, da bo tvoj tudi prišel...potem je zmenjeno.

Drugače pa punce, za tiste, ki vam ne uspe narest čiste fotke na avatarju...slikica, ko jo boste dale gor mora bit kvadratna. Poglejte, ko oblikujete slikico za na avatar koliko pikslov je levo, desno, spodaj in zgoraj. Mora bit enako ali vsaj približno enako, potem bo slikica čista![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Šibam še mal ven!

jankobananko -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 14:59:48)

dober dan,

vidim, da ste danes večinoma naokrog. Mi smo danes kar doma, smo bili včeraj na Internautici cel dan, me je sonce pošteno ožgalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!

Nanka, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],  Zoja nama je ušla s prvimi koraki - Jan se je sicer tudi začel dvigovat, večinoma ob meni ali na kavču, drugje pa še ne, korakov pa sploh še ne dela! Če se prav spomnim, gresta jutri v bolnico - [sm=pikapoka2.gif] 

Kety, jaz bi mojega rada prepričala, da gre z nama, kako uspešna bom, bomo pa videli v četrtek.

Tina104, očitno Aljaž in Jan sanjata iste sanje, ker naš tudi zaspi okrog 8h, se 1-3x zbudi za dudo ali čaj, ob 6h je pa že kraval v posteljici. Večinoma mi ga uspe potem še za eno uro uspavat, kaj dlje pa nikakor, tako da ste pa srečke, ki vam otroci spijo do 9-ih! Midva z [sm=love.gif] sva oba bolj zaspanca, jaz sem v svojih prednosečnosnih časih uspela potegnit tudi do poldneva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], zdaj je 7.15 že cel luksuz!

lp

petri85 -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 18:17:09)

Oj!

Nanka in Zoja, držim pesti, da jutri uspešno opravita preiskave! Pa prinesita dobre novice! Zoji tudi jaz pošiljam eno[sm=pikapoka2.gif]  za srečo!

Nanka in Kety, imata luštne avatarje![sm=bravo.gif]  Tudi meni se zdi Zoja na tej slikici dosti bolj porejena, kot na prejšnjem avatarju. S to rožico je pa sploh prava gospodična!

Miševi, sem pogledala tudi tvoj albumček - kolk sta oba fletna! Se mi zdi na slikah, da Nika že ful zna popazit na Jureta! Je pa prava mala dama! Jure ma pa tudi tako lepe rjave očke! Si lahko ponosna nanju![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Jaz sem imela sedajle likalno popoldne, ker je skoz deževalo!

Drugače pa sem vsak dan znova presenečena nad Davidovim razvojem.  V 14 dneh je res začel tako šibat po vseh štirih po stanovanju, da ga z možem komaj dohajava. Dviguje se čist pri vse stvareh, tako, da je nonstop na nogah. V petek smo mu pa kupili tisto hodalo od Tomiya - multi 6 in že zelo fajn mašira z njim. Je pa naš fant brez strahu, tako, da se kar v momentu spomne, da se ne bo več držal in seveda čof, pristane na tleh!

Mojega moža ne bo na piknik, ker ima v popoldanskem času predavanja in konča šele malo pred sedmo. Takrat bomo pa tudi mi z našimi avgustovčki že zaključili, verjetno!

Lp!

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 19:06:54)

Hvala vsem za lepe želje, bom takoj poročala ko izvem kako in kaj. Upam, da bo to že jutri zvečer.
Komaj čakam četrtek, se vidimo.

miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 21:20:49)

Nanka, Zoja na avatarju res ne zgleda več tako suhcena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Upam, da izveste na pregledu vse dobro. Naj en[sm=angel.gif] čuva Zojo, mi doma bomo pa še pesti držali[sm=rozica.gif].

Tina, spraševala si, če se Nika nikoli ne obnaša grdo do Jureta. Nekaj je že nanka odgovorila in se strinjam z njo. Moram rečt, da Nika ne dela grdo z Juretom. Če se ji že kaj "ponesreči", je to zato, ker ga želi vključit v svojo igro, ga želi zraven, pocrkljat, pa še ne ve, kje so njene in njegove zmožnosti. Moram pa rečt, da sem veliko truda vložila na navajanje na novega člana že v nosečnosti, pa prve mesece sem bila veliko z njo, čeprav sem bila zmatrana, pa trudila sem se uporabljat čimmanj ne-jev v zvezi z Juretom. Ponavadi jaz tudi govorim, kot da bi ji Jure kaj zaželel: npr. "zacvilim": "Lahko noč, Nika" ali pa "Dobro jutro, Nika", ona pa nazaj "Lahko noč, Jure"... Veliko je pomagalo tudi to, da ji je Jure ob rojstvu "prinesel" igračko, pa da ji je "odstopil" par stvari, ki so zanj prišle s telegrami. In zdaj žanjemo to, kar smo sejali: do njega je zelo zaščitniška, ima ga rada, ne "posodi" ga drugim, izjemno se veseli vsakega njegovega napredka - plazenja, pa da se usede in reče, da ga je ona to naučila itd. Zaenkrat sem vesela in upam, da bosta lep odnos negovala še naprej.

Tako, sem se spet razgovorila.

Jessy, upam, da ste se naplavali!

LP

violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 22:28:53)

Dober večer!!!

Imamo šesti zob. Se pravi, da imamo sedaj vse štiri enke, levo dvojko spodaj in desno dvojko zgoraj (zakaj tako smešno izraščajo tej zobje pa res ne vem.

Včeraj smo naredili nekaj kilometrov s kolesi, da me še danes boli rit, danes smo pa pričakovali dež, pa smo se kar zasidrali k moji sestri v hišo in nadzirali otroke, ki so se igrali. Skupaj, narazen, prijateljsko, kregajoče, .... vsega po malem za vse [sm=smiley36.gif].

Tina, sprašuješ, če so otroci tako male razlike v starosti ful prijatelji. Jaz ti težko kaj rečem - Lana ima trenutno eno obdobje hudega ljubosumja na vse, kar se Aljoša na novo nauči (pokaže, da ona pa to že znaaaaaaa), na vsako igračo, ki jo on prime v roko, na vsak objemček in poljubček, ki ga dobi od mene ali mojega moža, čeprav jih vedno enakovredno deliva.... Do sedaj tega sploh ni blo, zato razmišljam, kaj bi bilo temu vzrok, pa ne najdem pametnega razloga. Ampak je res, da se to dogaja le občasno, en dan ja, pol ves teden ne, potem spet en dan ja.... Ko je pa njegova 'prjatla' (tako temu zdej reče), bi mu pa vse pomagala, vse pokazala, pa vse prinesla... Tudi ona je dobila darilo od njega, ko se je rodil, tudi ona je dobila njegovo pikapolonico iz telegrama, s katero sedaj spi, vse to....Ampak ima ta trenutek grozno obdobje nagajanja vsem, ne mislim Aljoši, ampak meni in možu (take fore nosi iz vrtca domov, da te je včasih kar groza), zato ji je toliko bolj grozno, ker jo kdaj kregava, Aljoše pa ne. In zato kdaj pa kdaj tudi ona nastopi proti njemu, kot da ga bo okregala. Enostavno ker bi se rada z njim igrala tako, kot se igra s svojimi sovrtčani, pa ne gre. Midva nisva kaj posebej protektivna do Aljoše, moti pa naju, če mu želi ona kaj tlačit v usta (hrano, seveda) ali mu kaj šariti po obrazu (ravno danes sem jo zalotila, ko mu je brbala po nosu, ker "je imel muco!"), ker ne želiva, da mu da jesti nekaj, kar še ne sme ali ne more pojesti in da bi mu slučajno pretirano umazanijo iz svojega 'peskovnika' zanesla v oči ali v usta. Edino pri tem sva res striktna in je obvezno slišati 'NE' od naju, če vidiva, da to počne.

Udari ga ne, včasih ga odrine od kakšne igrače, če se boji, da bi jo on uničil ali dal v usta, ugriznila ni še nikoli nikogar, upam, da tudi ne bo, grdo se obnaša do njega samo ko ga hoče komandirat (no, temu midva rečeva, da je bilo grdo, drugače ni kaj posebej zoprna do njega), nikoli škodoželjno.

Nanka, Zoja je poosebljen cukrček! Držim pesti, da jutri dobro opravita na preiskavah!

Petri, tudi jaz sem že razmišljala o tistem Tomyjevem hodalu, ampak pri nas je tako pomanjkanje prostora na tleh, da se nikakor ne morem odločit, ker verjetno sploh ne bi prišlo do izraza. Aljoša se ob kavču že dobro premika, potem naredi par korakov po tleh, pa je že pri postelji, ob kateri se že spet dobro premika. Zdaj se je začel tudi že precej elegantno usedat, tako da ne pada več. Ko sem v kuhinji, pa moram pivotirat, ker se je naučil se dvigniti ob moji nogi in se potem naslanja nanjo, pa poskuša doseči ročaje na vratih od omaric - teh ne more odpreti, ker smo nanje naštimali tako močne magnete, da se moram že jaz kar potrudit, da jih odprem, je pa prilezel tudi že do predalov in se dvignil ob njih, pa ob pomivalnem stroju tudi.

Tudi mojega moža na piknik ne bo, ker imajo v službi tisti dan tradicionalni pohod in kosilo na Šmarni gori, pa sva se zmenila, da bo peljal Lano gor, tako kot jo je lani nesel v nahrbtniku, s tem, da bo tokrat hodila sama [sm=smiley36.gif]

Ok, dva dni me ni bilo, zdej sem pa naložila za dva dni branja. Grem kar spat. Al pa če Jessy počakam, ona se zna še kej prikazat danes zvečer, če ni preutrujena....

miševi -> RE: Avgustovke, kje ste (14.5.2006 23:24:47)

Joj, violinski, me je kar strah, kaj bo naša septembra iz vrtca prinesla. Se tolažim, da bo Jure že malo večji. Ji je pa prav v veselje, če kdaj Juretu ostro rečem NE. Vedno preveri - mami, a zdej si pa Jureta "kregala". Veš, saj on ni zanalašč tega naredu...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Aha, še to: mojega [sm=love.gif] tudi ne bo zraven. Če bo po sreči, bo varuška za Niko.

Tiamo -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 8:30:02)

Jutro, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je Timon luškan na avatarju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Piknik, piknikTamala hočem dober razlog, da te ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če so problem štruce jih ne naredi, boš dala za kavo, haha.Kety, nisi še povedala zakaj ne boš prišla direkt iz plavanja!!!!!!!!!!!!! Kaj boš hodila domov, da bo Timon spal, lahko tudi tam spi.Teya vabljena!!!!!!!!Se pravi bova midve z violiskim prve v Brunarici ali se še katera pridruži ob 11? Zdaj se je pa Demi zbudila, se kasneje tipkamo 

Kety -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 9:50:28)

Ojla!

Tia, Petri hvala za pohvale avatarja.

Mi še vedno smrkamo in tudi ta teden ne gremo plavat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Bomo že nadomestili. Mene je pa spet neki začelo grlo bolet in pomoje bo res treba k zdravniku po antibiotike, da se rešim te angine, da ne bom spet nalezla Timona!

Tia, sem se malo zmotila,...v četrtek nimamo plavanja ampak posvetovalnico ob 9:15. Tako, da bomo potem šli domov se zrihtali in bili lahko tudi že ob 12ih na Bizoviku.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ampak ne vem točno kdaj bomo res prišli,...čimprej, ok![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Timon mi je včeri zaspal že ob 20:30 in se je danes zbudil ob 5:30. Sem ga dala na obe joški, pa ni pomagalo, sem mu mogla it naštimat še aptamil. Pa je spal do 7:30, pa je spet hotel mleko, no, zaspal je nazaj ob 8:30 in še vedno spi!

Šibam kej narest!

zoya24 -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 10:18:01)

Dobro jutro,

Vidim, da je Timon bolje in da se mi vrača apetit [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Kety ti pa kar hitro do zdravnika, če imaš angino, se verjetno sama od sebe ne bo pozdravila.

Nanka, držim pesti, da bosta z Zoja čimprej gotove s tem preiskavami in da je vse OK.

Vidim, da imajo nekateri vaši malčki že ful zobekov, naš ima zaenkrat dva, spodnje enkice, je pa danes ena konička zgotnje enkice predrla dlesen, tako, da bodo pomoje kmalu tudi zgornje enkice vzunaj.

Novi avatarčki so super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Miševi sem hotela pogledat slikce, pa mi nekaj geslo ne dela, a mi ga lahko še enkrat pošlješ? Hvala.

pišekmišek -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 11:02:52)

tia74, če te še zanimajo oblačila mi prosim sporoči email, da ti lahko pošljem slike z opisi, ker se mi tukaj slikice ne vidijo. Ali pa si jih še enkrat poglej   na  http://pisekmisek.moj-album.com/
Tudi z avatarjem imam probleme, a katera ve kaj bi lahko bilo narobe, da se ne vidi? 

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 12:43:28)

En lep pozdravček vsem skupaj!

Najprej morem pohvaliti Timončka, ki je pravi pravcati cukrček na avatarju! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kety, ti se pa pejt pozdravt, da se slučajno ne zgodi, da tudi ti manjkaš v četrtek na pikniku!

Joj, ko ravno omenjam piknik, sem se spomnila, da sem pozabila monjo obvestiti o pikniku in morem to prav takoj storiti, da spet ne pozabim. Upam, da bo lahko prišla!

Kot veste, smo se včeraj potepali. Od doma smo šli ob 10h (Neja je jedla ob 8h mleko) in okrog 12h je začela protestirati na vse strani (vmes smo se še v Leclercku vstavili), tako da smo se ustavili na Otočcu in ji ponudila hrano - ni hotela. Smo se spokali v avto in šli naprej. Takoj, ko smo prišli do naših, sem ji šla skuhat juhco, ki sem jo nesla s sabo, tako da je revca vsaj tisto pojedla. Po moje je mogla bit fejst lačna, ker od 8h ni nič jedla. Pol smo šli vsi skupaj ven na kosilo, ki se je zavleklo vse do 15h. Zatem smo šli pa v bazene. Bilo je zelo zelo fajn, Neja je uživala in brcala, pa tudi nekaj vode je popila, ker je preveč vneto brcala, pa se ji je brada pomočila v vodo (verjetno je nisva prav namontirala v Freda). Motilo me je pa to, da je bil stalno nek hrup. Ravno, ko smo prišli, se je pripravljala njihova umetna nevihta, takoj po nevihti so imeli aerobiko, kjer je bila glasba izredno na glas....po aerobiki so glasbo kar pustili in ko so jo končno ugasnili, se je spet pripravljala nevihta....potem smo pa že šli iz bazena.
Je bila pa tako utrujena, da nam je po tem, ko je dobila še flašo toplega mleka za večerjo (ob 19h), takoj v avtu zaspala in spala vse do doma...Ob 21.30, ko smo prišli domov, pa se je zbudila in potem vriskala in se igrala vse do 23h. K sreči je spala vse do 7h, ko sem ji dala mleko, nato pa zaspala še do 10h! LUKSUZ!!!

Sva se pa danes že skopali, ker je včerej nisva in je bila še od klora. Se mi pa zdi, da gre danes dan tako hitro naokrog in to samo zato, ker smo lahko toliko časa spali!

Smo poslikali tudi nekaj sličic in ko bom imela čas, bom kakšno objavila.

Jaz v četrtek pridem samo z Nejo, ker [sm=love.gif] je v službi! Bova pa takoj ob 13.30 štartali (ko oddava atije v službo), potem samo na hitrco skočim po plenice v Mullerja in potem greva do brunarice!

Nič...jaz morem nehat, ker je kosilo kuhano! Se zvečer še kaj javim, ker po kosilu jo bova kmalu mahnili ven!

Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 14:16:04)

Tina, sem prej pozabila povedat, da imamo pri nas točno tako situacijo, kot si jo opisala ti z Aljaževim bratrancem.
Neja in Tim sta narazen točno 2 leti in se dogajajo različne stvari. Na začetku je bil sploh ful ljubosumen, za kar je veliko bila kriva moja mama, ki je to ljubosumje nalašč ustvarjala, ker se ji je fajn zdelo, da je Tim planil k njej...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] No, pozneje se je sprijaznil, da obstaja še en otrok v njegovi bližini in jo tudi sprejel (mama pa tudi nehala s tem ljubosumjem). Zelo je postal pozoren do nje, ji nosi igračke, se z njo igra, jo ljubčka, boža,... ampak sem pa tja, pa kakor da bi ga nekaj pičilo, pa on udari, ugizne...lahko rečem, da je vedno boljši odnos med njima, ampak samih pa ni za pustiti. Sčasoma se bosta čist lepo razumela, tako da se jaz ne sekiram, ampak razumem, da se počuti "ogroženega", saj kar naenkrat ni več on ta glavni!

Zdaj grem še malce pospraviti, ker Neja spi, potem pa greva na sprehod!

tina104 -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 15:50:26)

Ker se pri nas nič kaj ekstra ne dogaja, samo to - na piknik mislim, da bomo prišli okoli 13. ure, namreč okoli enajste bomo po vsej verjetnosti šli od doma.

tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 16:49:38)

Čao mamce! Kak ste? Se mi zdi, da sem kot z Lune padla, k se po dolgem času spet javljam![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pa brez zamere vas ne bom uspela nazaj brati.
Sem vam ful fauš k boste imele piknik, pa me ne bo na njem.

Violinski, od 27.5-2.6. sem v Slo. Upam, da pa takrat res najdeva čas za eno passigiato!

Nekaj info o nas: uspelo mi je narediti en izpit, manjkajo še štirje do diplome. Jure nima še nobenega zobka. Vmes smo bili tudi v Slo in imeli Krst. Slikice sledijo.

Kok smo mi dolgocajtni!

Mačke moje uživajte na pikniku.

Lp

T

tea01 -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 16:50:43)

Violinski, Aljoša je pa pravi lepotec!

nanka -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 18:15:27)

Pozdravček,

midve sva doma. Sva opravili vse preiskave razen UZ, ki bo čez tri mesece, ko imava kontrolo. Kakšni so izvidi bova izvedeli po pošti, zaenkrat ji moram dajati v zadnji obrok dodatek škrobe, ki naj bi bil bolj nasiten. Dietetičarka me je poklicala na posvet in me pohvalila, da jo hranim po šolsko. Sem kar malo zrastla. Aja, težka je pa 6070 in 68cm.

Tea, pridna , čestitam za izpit.

Tia, midve prideva kmalu po enajsti do 12 pa sigurno. Če zgrešim smer, sva na vezi.

Ker je bil dan naporen, grem skopat Zojo in jo spakirat spet.  

Nočko

violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 20:53:01)

Tea, živjo!

Je Jure zdrav?

Za tisti teden pa definitivno velja!!!!

Nanka, bravo zate, za Zojo pa tudi [sm=bravo.gif]. Čakamo izvide, torej [sm=smiley1.gif]. Kakšen škrob pa moraš dodajati?

natasaxy -> RE: Avgustovke, kje ste (15.5.2006 21:52:47)

Čer. Jaz sem tudi ena izgubljena deklica, ki se že nekaj dni nisem javila. Imeli smo kar pester vikend. V nedeljo je imela moja mama rojstni dan, tako da smo imeli zopet praznovanje, tako da res samo še na pojedine hodimo,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Drugače se ni nič novega zgodilo, razen to da Gašper po novem zna dati pa pa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Danes sva celo dopoldne okol šibala, sva za cel mesec hrano nabavila, pa malo sva kofetkala, aja pa slikala sva se za osebno. Ker gremo junija na morje, mora imeti osebno. Tako da je pravi frajer na sliki, samo smejati se ni hotel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jutri pa greva še osebno naredit, če nama uspe, pa čeveljčke morava kupit, ker nobenih ne dobim, saj ima naš mali tako visoko nogo, da morava še malo pogledat kakšne čevlje bi mu ugajale.

Ja Tea tebe pa res že dolgo nismo videli. Pa čestitam za izpit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Nanka bravo za Zojo. Upam da bodo izvidi o.k.

Danes sem kupila palčke in pršut, tako da nekaj bom skupaj spravila z temi grisini palčkami.

Midva prideva na piknik od 12-13 enkrat. Tia bodi pripravljena da te bom klicala,...pa upam da se ne bom v Novem mestu znašla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Če bom na pikniku vse pomešala, katera je katera, brez zamere, mislim pa da bo prav zanimivo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

A ste vreme naročile?

Kety ko praviš, da je zaspal že ob 20.30 mi je tako čudno, ker naš ne vem če je bil petkrat tako dolgo pokonci. Vedno ga malo čez sedem zvije.

Tia kako imaš tudi ti dober avatar. Ja Demi izgleda tako rjava kot bi bila že cel mesec na morju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Dovolj bo,...se odpravljam spat. Nočko

Tiamo -> RE: Avgustovke, kje ste (16.5.2006 7:34:07)

Jutro, Demi še spi, zato moram biti tiha, bom bolj mal napisala, da je ne bo tipkanje zbudilo. Včeraj sva bile cel dan zunaj, imam danes muskelfiber v nogah sem pešačla po Vevčah. E Kety uredu ura za piknik, nanka super, da boš prej prišla. No opažam, da se je Tamala izgubila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] no dej se mal javi, a je kaj narobe? Tea ne pozabita z violinskim še mene, za kakšen čvek in pijačko. Natasaxy ja naša Demi je ful rjava, no je k en delavček, dlani ima ful rjave zgornji del rok pa bel, haha. V trgovini jo vsi hecajo, če hodi v solarij. V primerjavi z drugimi dojenčki je pravi črnuh. Jessy a si obvestila monjo? Se pravi kok očkov bo na pikniku? Od Kety bo sigurno, a ne? zdaj grem popit kavico 

Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>