nelči -> RE: Avgustovke, kje ste (31.1.2006 12:09:38)
|
Dan Ja Miševi, Jessy, tudi Jan nima nikoli glave naravnost ampak jo vedno da na stran, ko spi. Tako, da ne more imeti glavice poležane. Tud Jan se že ful obrača, sploh, če je v kravicah - takrat tako dolgo nekaj menca in se vleče za igračami, da se obrne tudi za 360°C in prileze že tudi za nekaj dcm. Jan tudi že nekaj časa z glasom prav pokaže kaj želi. Skoraj ne moreš več mimo njega z kakšnim predmetom v roki, da nebi z glasom pokazal, da bi on to imel. Pravi lumpi so že, ni kaj! Miševi jaz sem kupila aventove lončke za shranjevanje mleka ali živil v hladilnik ali zamrzovalnik. Tam so napisane ml in sedaj te lončke uporabljam za hranjenje. So res praktični, ker so plastični in poln lonček je 200ml - tako, da ko polnega zmaže, je to-to. Mislim, da Tia uporablja enake (sem videla na fotki, kjer hrani Demi) Zadnjič sem na forumu brala, kako punce ful hvalijo skokec. Najprej sploh nisem vedela kaj je to in sem šla gledat. Pa to mora bit res super zadeva!! Baje tamali res uživajo noter, kasneje pa se lahko uporablja kot gugalnica. Ena punca je celo omenila, da je za uporabo skokca vprašala pediatrinjo in ji je rekla, da ga kamot uporablja, le da naj otrok nima stopal čisto pri tleh. Resno razmišljam o nakupu, pa sploh ni problem, namontira se lepo na vrata (ne vem kako) pa še ni posebej drag - koliko sem gledala cca 5-10 tisoč. Pa še sploh, če otrok uživa v njem pa še malo časa pridobiš za "pospravljanje" (beriRR)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jan me že kliče ......
|
|
|
|