curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (7.12.2012 8:58:22)
|
Jutro! LS, sploh ne dvomim v to! NAVIJAM! Sem ful vesela, da si se šla pokazat pa da je nek rezultat! [sm=bravo.gif] Shana, le pridna bit, mogoče pa res ne bo samo eden. [sm=smiley36.gif] [sm=pikapoka2.gif] telly, jaz sem se odločila, da mi FS ni všeč, ker je tudi meni zeloooo bledo črtico pokazal 5 dni po izostanku. Drug dan sem naredila z bolj občutljivim testom pa je bila lepo vidna druga črtica. Držim pesti, da je to to, potem se nam pa le pridruži pri avgustovkah! [sm=bravo.gif] GregUr, jaz bi na tvojem mestu, kar naprej jemala D. Pa srčno upam, da je VK. Jaz sem jo imela en dan preden bi morala priti [sm=hudicek1.gif] in na dan D. Bila je rjava mala pikica na papirju, ko sem se obrisala. To se je pojavilo 3x in potem BELE GATE (čeprav so tudi moje bile zelene[sm=jezicek.gif]). V glavnem, na dnevnem vložku ni bilo nič! [sm=bravo.gif] Aja, se moram popravit, verjetno je bila tista "druga" O taprava, ker bi glede na G komentar (da sem še na začetko 4-5 t) to ustrezalo. Po tej ovulaciji sem imela VK 11 in 12 dan po O. Upam, da je to to! [sm=pikapoka2.gif] IZVIRNO SPOROČILO: oreh Hedviga, ja res lepi imeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Curly, sem se glih prej na WCškoljki spomnila nate, kako si se jezila nase o vsakokratnem preučevanju izcedka, ko se obrišeš... Danes sem postala dr. lastnih izcedkov, ki je seveda snežno prozoren in običajen, a jaz še vedno vidim rdečo pikico krvi v njem, danes bi namreč že lahko bila vgnezditvena, drgač pa če mene vprašaš sem že noseča, ker sem občutljiva in tečna za znort, dons zjutraj bi najraj kar kufre spakirala in sem kr neki spet jezna na cel svet. joj, ej, meni pa res ni nikoli nič prav. ampak zdej mal pucam in večje sprostitve zame ni (no, edino pivo) in mi gre na bolje. aja, testki so pa lepi! Oreh, to bo znak! Tudi jaz sem se prejšnji mesec jezila glede študiranja izcedkov pa poglej, kam me je to pripeljalo! Nisem zasledila, kdaj delaš test? A si sploh povedala ali boš zadržala zase? Za tebe še posebej navijam, da bo IVF uspešen! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|