GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (8.12.2012 10:42:18)
|
hvala punce, čeprav je še vse v zraku. ne me še barvat, dejmo rajši do pondeljka počakat. [sm=smiley2.gif] ta*mala kr reč mu da more une stare knedlce vn vržt, tam ni nč dobrga notr [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tara.81 januarja ko sem prvič zanosila, (sem šla prav na forum nazaj brat) nisem imela nobenega O izcedka, suho cel mesec, na koncu [sm=rozacrtici.gif], zdej pa isto. s tem da O test je sicer bil pozitiven, ampak je bila črtica za en odstotek vseeno šibkejša kot kontrolna, ampak sem vedla da je + po tem, ker je bila naslednje jutro črtica komaj vidna. Sicer se ne spoznam na Klomifen, ampak sem brala punce k so ga imele, da je tudi od doze odvisno [sm=zmeden.gif] Moj [sm=smiley27.gif] pa po moje že sumi. včeraj me je vprašal zakaj tolk lulat hodim (pa sem res ful velikrat šla), pol se mi je smejal, k sem v roku pol ure jedla: mlečnega parklja, kakav, potem tortilijin čips, koruzo iz konzerve, kislo smetano, za tem pa še pol kg klementin [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] sem pa začela Dabroston spet jemat 2tbl na dan. tut pušenjak pravi da se mu zdi tko pametno, v ponedeljek pa naj spet test delam in če bo + se naročim h G, če pa ne, pa preneham D jest.
|
|
|
|