alda -> RE: Maribor - v živo, 26.11. (27.11.2012 11:59:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Vidiš Colt, to kar si napopal se dogaja od trenutka, ko se zgodi ulica in kakorkoli se strinjam s sloganom Gotof je in ga podpiram se ulice vseeno bojim. Nasrkajo popolnoma nedolžni in o tem smo se enkrat že pogovarjal. Ti taisti policaji, ki jih sedaj zmerjajo s huligani bodo jutri obravnavali prometno nesrečo, prišli na vlom in podobno. Oni samo opravljajo svoje dolžnosti in nobeden mi ne bo rekel, da so preganjal mirne ljudi na ulici brez da bi bili izzvani. V Mariboru je jasno na vsaki nogometni tekmi, da je obstaja horda huliganov, ki namerno naredijo štalo, poterm, ko pa policaji dobijo ukaz prazni, potem praznejo brez izjem in milosti vse, mirno in nemirno, huligani se umaknejo pravi čas, n.je.be.jo pa tisti, ki jim to ni jasno, da špalir policajev gre naprej, nima veze, kdo sedi na tleh. Če ukrepov policije nebi blo, bi po Mariboru še danes divjala horda podivjanih norcev, goreli bi avtomobili, hiše, stanovanja, trgovine tudi tistih ljudi, ki se popolnoma strinjajo s protesti in celo sami protestirajo. obrnili bi se na protestnike in bi tud njih začeli mlatit. Sam tega ti nikakor nočeš razumet, ko se zgodi ulica nastradajo nedolžni. Kot sem ti že enkrat rekel, bi trikrat premislil, preden bi pozival na ulice, ker ko se ulica zgodi kmalu ni več važno zakaj se divja, ampak samo da se divja. ko bo gorel tvoj avto, tvoja tovarna, tvoja hiša, vem, da ne boš ploskal ulici. podpis pod kalbo-ta! in dodatek: kaj se zdaj tuli:so mojga otroka poškodovali, ...ma a kot starš nisi dovolj zrel, da veš kaj se lahko izcimi tudi pri "mirnih" demonstracijah in vlečeš otroka s sabo oz. mu dovoliš iti samemu na tak kraj. in ja enkrat so policaji oh in sploh:prav da je udaril po unem čafurju, ciganu,...ker se ni obnašal tako kot bi se moral, ko pa gre za "domorodca" pa so pravila drugačna! Nič hudega če je veli huligan vrgu v njega granitno opeko, saj gre za dobro nas vseh-ja policaj bi se mu moral še zahvalit,,še boljš pobrat jo in mu jo dat naj še enkrat vrže! [sm=smiley13.gif] Pa da ne bo pomote:popolnoma razumem gnev mariborčanov-ampak nikoli se z nasiljem ni nič rešilo in žal tudi zdaj ne bo!!
|
|
|
|