Poka -> RE: kaj delam narobe? (2.12.2012 15:33:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Poka Je že res, da je lahko ščitnica vzrok, sam poznam ljudi, ki imajo težave s ščitnico, ker jim premalo deluje, pa so vseeno suhi... Dr. nisem, ampak vedno če mi je nanesla tema na hujšanje in da nič ne gre dol in bla bla bla.. to je bilo nekaj časa nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] so mi dr. omenili ščitnicoali sladkorno. Pri meni to ne igra vloge, sicer sem to vse iz drugih razlogov preverila, ampak bolj ji to omenjam zato, ker če se zelo trudi in ni rezltata oz. celo gre gor... bi lahko bil tudi tukaj vzrok. Upam seveda da ni. Ej, Poka... če si že tukaj. A ta tvoj podpis pa še kar ne deluje? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Daj ga v napis pri avatarju. Tam bo delal. Verjetno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hm... sploh se ne spomnim, kaj imam v podpisu - en trakec, se mi zdi, kjer napišeš začetno pa željeno težo in spremljaš napredek. Amapak bi morala itak spremenit zdaj to. Men se zdi, da sem ga rpobala že dat v avatar, lahko pa probam še enkrat. Saj v bistvu trudi se po mojem vsak, ko poskuša prvič - sam eni ne vedo, da potem nekaj narobe delajo... To, da ne ješ dosti, je tudi na nek način trud - sam ne vodi nikamor. Nič ne narediš s tem. Jaz se celo zredim, če ne jem... Ne jem pa takrat, ko se premal zorganiziram, da bi - ne namenoma. Pa tako kot ti je napisala Tippi, brez zajtrka nikamor. Tisto na tešče eni prakticirajo, sam ne vem če ima nek velik efekt... Jaz sem to včasih, pa še na prazen želodec sem spila kavo in pojedla tabletko l carnitina - pol sem enkrat vse zbruhala po tem... Meni niti neko kolo vsak dan 45 minut ne pomaga kaj dosti - dploh ne pri nizki intenzivnosti, ker praktično skorja nič ne porabiš in bi moral potem ful paziti pri dieti... Še ena stvar je, žal - pri emni drugače ne deluje - če res ne delam vsak dan 6x tedensko, ni dobesedno nič efekta... Hitro se mi zgodi to, da potem malo pozabim na cilj in se potem tudi pri hrani pregrešim in potem si v nekem začaranem krogu. Tko ti pa postane vadba ena obveza, nekaj vsakdanjega in tudi tisti dan, ko delam intenzivno, se sigurno držim diete, ker bi mi bilo drugače škoda truda, jaz včasih kar zašvicam pri vadbi. No, pa to res probaj - delat vaje za moč. V začetku kake sklece, nekaj z lastno težo, da ti ne bo treba kupovat. Ko ti postane rutina, pa že tudi toliko napreduješ, da si že za motivacijo lahko kaj nabaviš. Npr. kak Polar je na začetku kar fajn... Meni je bilo tako lažje tečt, ker sem se ustavila, če je utrip narastel. Sčasoma pa več tečeš. Ena dobra stvar, ki jo imam jaz, pa je tudi interval timer - si narediš čes počistka in čas vadbe in ti meri intervale in to je men zelo fajn stvar za tek - npr. tist program 13. tedenski program teka za začetnike, se da fajn delat s tem. Potem pa kake utežne žoge se mi zdi, da so dokaj poceni, pa kaki trakovi. Jaz imam še enkaj uteži, kolebnico, eno sposojeno +ogo za pilates. Potem rabiš pa sam še kak stol, stopnice in že lahko veliko narediš. Meni še manjka nekaj stvari, pa po moejm ne bom fitnesa več videla od daleč. Včasih se mi je pa zdelo, da ne morem brez.
|
|
|
|