RE: Prvošolčki 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarjaSporočilo


ronja -> RE: Prvošolčki 2013 (22.11.2016 12:21:15)

Kaj pa vem.....meni je učiteljica rekla, da tekoče bere.....samo meni se ne zdi....in ker noče brati, ampar res noče brati, jo vseeno vzpodbujam pri tem (tudi prisilimuser posted image )

R. je brala lepše od babic:D (to sta tudi sami rekli), tako da za branje se res nisem nikoli sekirala. Še zdaj je tako, da če ji nič ne težim, bo brala, kadar bo le lahko. kar je treba, izgubi čar. Ko so morali prebrat Kosovirja na leteči žlici in/ali unega drugega KOsovirja, sem si čez počitnice lepo sposodila ti dve knjigi, ji povedala, da sta od Svetlane, pa da sta mi bili ful všeč in pustila na mizici. Čez 2 dni sta bili obe prebrani. Ker ni bilo nujno:D. Pravljice je brala vsak dan, ko so jih imeli za domače branje, se pa ni pa ni spravila zraven:D.

jao, kaj pa tukaj včasih najdem. Kljukice pri napačnih odgovorih. Še za njo moram preverjat ...pri hčeri, ki je v 2. r

Hehe, to so tudi za eno uč. pod. bivanja pri nas ugotavljali:D. Matematika ni vsem učiteljicam pod. bivanja jaka tačka, imam občutek;). Človek si ne bi mislil, da se bo to poznalo že pri 2 in 3-razredni matematiki, ampak očitno se:D.

Lili, babice imajo svoje življenje;). In nekak nima smisla, da bi jih babice hodile iskat, če sem doma, ne? Zdaj pa to res najlažje naredim... Če bi delala do 17h, bi se pa verjetno poskušala s kakšno zmenit, vsaj za kdaj, vsaj za malega (punci sta že dovolj veliki, da lahko sami počakata).
Pravim samo, da je "nujno" delo zelo relativna stvar... Zdaj recimo delam par različnih del - "nujno" ni nič, je pa fajn, če kaj malega zaslužim, ne? In če malo razmigam možgančke. In kar ni z možgančki, da je nekaj od tega, da so ljudje zadovoljni z rezultatom:). In fajn, če vmes vseeno poskušam najt službo, ne? In fajn, da če sem že doma, da si zorganiziram tako, da grem po tamale, čim se le da, da imajo vsaj oni nekaj od tega (kar precej, 15 h na teden ni tako malo:D)... In fajn, da delam vaje fizioterapije, da bom šla čim kasneje na operacijo, ne? (in bom zato imela mogoče 1 manj in bo še družbeno koristno:D ker to so kar drage operacije;). In fajn, če lahko naredim darila, skuham kosilo in imamo zato denar za kaj, kar spet ni nujno, je pa fajn;). In fajn, da če si nekaj želim (recimo šport, varstvo za tamale, itd), pa je trenutno finančno nedosegljivo, da to odslužim kako drugače. In tako imam vedno dovolj dela, pa nobeno ni nujno:). Saj tudi tebi ni nujno hodit v službo. Pa hodiš, ne?;)
liliana -> RE: Prvošolčki 2013 (22.11.2016 20:06:59)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Saj tudi tebi ni nujno hodit v službo. Pa hodiš, ne?;)


V bistvu je nujno......zato pa je fajn, da se koristi "babi servis"....je praktično meni in kar je še pomembnejše, otrok se pri babici zelo fajn počuti, ona pa ob njem.......[sm=smiley1.gif]

Samo jaz nisem mama z veliko začetnico, ki bi vse žrtvovala za otroka, zato pa "izrabljam" babico.......[sm=jezicek.gif]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]