|
Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (11.4.2014 21:18:37)
|
Dober večer [sm=smiley31.gif]. Tara sem zelo vesela da si se oglasila, tebe res že dolgo ni bilo, sem te kar pogrešala. Uživaj na dopustu. Jaz letos sploh ne vem kdaj bo morje; za prvi maj pleskamo, konec maja izpit, junija in začetek julija imam še izpite, bomo videli...potem pa je že sezona; bo letos zgleda morje kar takrat, čeprav smo ponavadi vedno šli prej. Tara, tedy, mamica deklicam moj mali tudi počasi praznuje [sm=smiley36.gif]. Men so ovni tako super, se dobro razumemo [sm=smiley1.gif]. Midva imava sicer tudi blizu rd; samo sva jesenska in menda oba pikava [sm=smiley36.gif], kar se žal včasih na komunikaciji pozna [sm=zz_frown.png]. Lejly [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke in uživaj v nosečnosti. Jaz pa sem ravno dobila m., kak teden prehitro sicer [sm=zmeden.gif], ampak ok. Se mi dogaja to včasih-predvsem pomladi, se mi zna zamikat ali naprej ali nazaj. Sicer pa morem rečt da maca deluje [sm=jezicek.gif], ta mesec nisem bila nič kaj tečna. Drugi znaki pms so bili, ampak to da ni bilo nihanja v volji je za mene [sm=bravo.gif]. No z možem sva se malo zgrabila [sm=smiley36.gif], ampak tu smo bile zgleda vse na podobnem [sm=smiley13.gif]. Sicer pa SU opažam tudi tvoj stranski učinek, imam kar apetit, ampak ne vem, mogoče tudi samo znak m.; ker drugače pa mi maca res fajn odgovarja. Kaj boste kaj čez vikend? Lep petkov večer še naprej.
|
|
|
|