|
mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (21.1.2015 16:34:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. MD uh, sej te bom kmal dohitela če bo šlo tako naprej.... Jaz imam kemijsko izborazbo, narejen faks...na razgovoru sm bla ene 3x, ponavad je problem previsoka izborazba, glavni problem zakaj ne pridem na razgovor pa mislim, da so izkušnje...tudi jaz sem bila že v LEK-u na razgovoru, pa so rekli, da niso pomembne izkušnje, ker bojo itzak tega ki ga vzamejo uvajali....vzeli so enga z veliko izkušnjami.... drugače pa tudi jaz rabim bolj tisto: uporabiti pamet :) hahahah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dobrodošla v klub kemikov brez službe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nam so na faksu umazani kemiki, ker smo tehnologi oz. po novem inženirci. Ja, pred 20 in več leti so govorili, če narediš tako težak faks, ni problema s službo. Sedaj po novem pa je, ker je bilo velika večina delovnih mest v proizvodnjah, no kaj se je s tovarnami zgodilo, pa itak vsi vemo[sm=zmeden.gif] jaz sem bila 4x na razgovoru za eno delovno mesto, kjer je bilo rečeno, da rabijo izkušnje, družina je tudi prednost. A glej ga zlomka, zaposlili so punco, ki je bila še čisto frišna iz faksa in ni imela niti dneva delovne dobe.
|
|
|
|