|
miramar -> RE: Bodoče nosečke (23.1.2015 16:20:10)
|
Pozdravljene mamice in bodoce mamice :) sem nova tukaj...prebiram vse sorte forumov in vidim, da ste tukaj kar aktivne. Glede na to, da je od primera do primera drugace vam jaz zaupam svojega in probajte razmisljati z menoj. Sem imela s fantom nezaščitene spolne odnose kar dve leti s tem, da ga je pravocasno dal ven. Decembra lani in zdaj v januarju pa sva nekajkrat z izlivom, recimo, da je to bilo 5x (pred, med in po ovulaciji-nakjlučno). Zgodilo se je pa to: M sem imela v decebru točno tisi dan kot sem jo pričakovala trajala je 3 dni (prvi dan običajno močna, naslednje dni bistveno manj), s tem, da sem imela 4 dni prej (samo tisti dan) rjav madež na hlačkah. Običajno imam M dolgo 6 dni. Ta mesec sem dobila M en dan pred pricakovano, torej dva dni zelo mocna tretji in četrti dan skoraj neopazna in tudi tokrat je trajala potem takem 4 dni. Mislite, da je lahko kljub tem krvavitvam v meni dojencek? Zelo bi ga bila vesela. Sem pa vceraj naredila test, ki je pokazal da nisem noseca....G sem klicala in rekel mi je naj pocakam do naslednje M in v primeru, da bo spet tako pridem na pregled...ne izkjucujem pa moznosti da so to samo zivci. Pa se to, kaksnih znakov nosecnosti sama ne vidim, nekajkrat me je bolela glava, malo veckrat sem sla na blato in na vodo, vcasih imam napade "lakote" - sladko mi pase. Je imela katera kaksne podobne znake? Hvala in lp
|
|
|
|