RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 5:54:17)

Dobro jutro drage dame!
Nisem tako pridna ne, samo dragi me je zbudil, ko je šel v službo pa nemorem zaspat nazaj.
[sm=kava.gif]

Melanie1 hvala za recept! A to imaš aparat Delimano? Jaz sem ga gledala, ko je bil v Sparu smesno poceni, pa ga nisem takoj kupila, zdaj ga pa nimajo več, ga bom mogla it pa kam drugam iskat.
Dobra si, da boš čakala 2 meseca, da mila dozorijo, jaz bi težko, sem čisto preveč neučakane sorte [sm=smiley36.gif].
Priden je tvoj sine, imam 2 nečaka njegovih let, pa sta tudi bolj vneta za kuhanje in peko kot kakšna punčka [sm=smiley36.gif].
Nevem zakaj sem mislila, da imaš mlajše otroke, sem kar presenečena, ko berem 15 in 11[sm=smiley1.gif]. Koliko je pa stara vaša trenutno še najmlajša članica? Pišeš o beljenju sobic, imajo vsak svojo sobico? Sprašujem zato, ker sva tudi midva imela v planu veliko družino (in še zdaj nisem izgubila upanja, da naju tudi to čaka), pa sva ravno v fazi odločanja če narediti eno veliko in eno majhno otroško sobico cca 9m2 in cca 15 m2 in na ta račun malo večjo spalnico, ali rajši 3 otroške sobice 1x 9m2 in 2x po cca 10m2.
Ena od teh sob - najmanjša bo za začetek itak pisarna in soba za likanje, bolj je dilema pri drugi veliki sobi, jo pregraditi, ali ne.
Maruša35 pošiljam en velik objemček in res nimam besed ob takih zgodbah. Drži se in res od srca, ti želim, da ti novo zdravo dete čimprej polepša življenje. Od novembra še ni dolgo, mogoče te zdaj, zdaj preseneti dobra novica.
tia12 Tudi tebi želim od srca, da čimprej dočakaš [sm=rozacrtici.gif] in da bo tokrat vse OK.
A nismo včasih že imele tudi tukaj seznama? Brez datumov sicer samo z leti in noseča/bodoča nosečka ter število otrok?

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 7:32:38)

Dobro jutro punce ...
Evo pa je že torek ... bomo pridno začeli delati [sm=smiley36.gif]
Drugače pa jaz isto delam smutije ... banana nekako nevtralizira okus ... dodajam pa velikokrat korenje in špinačo ... naredim si pa vsak drugi dan sadnega kateremu dodam Jabolko, pomarančo, ingver, cimet, kivi in chia semena [sm=smiley1.gif]
Poleg smutijev pa jem potem za imunski sistem še MSM (mineral lepote ) in pa Camu camu, da nisem tko zmatrana al pa zaspana in da se tud bolje počutim ob teh 'zimskih' dnevih [sm=smiley36.gif]
Naslednji teden sem si pa rekla, da si bom šla kupiti še krvomočnico ... prejšnjič sem po jemanju le-tega zanosila še isti mesec, tko, da tukaj pa vseeno upava, da nama bi uspelo v roku pol leta ...
Vsem želim lep dan [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 7:58:58)

Uff tole ste se pa razpisale. Dobrodošla Tia. Mi smo super, vedno bolj je toplo zunaj [sm=smiley36.gif]. Gospa [sm=hudicek1.gif] se na polno vliva danes, tako da sem skoraj vsako uro na WC [sm=jezicek.gif]

MD še vedno nič? Joj že jaz sem na polno živčna kaj bo. Še vedno držim pesti!

Se je pa moj dragi ta vikend ko smo bili s prijatelji in se nekaj pogovarjali o posvojitvah čisto v to spustil... Pregledal kaj vse je potrebno, da prideš do tega [sm=smiley36.gif]. Tako je navdušen da je rekel lej če ne bo šlo grema takoj v to (ne glede na to da sva se o tem že pogovarjala ampak tako navdušen še ni bil). Je rekel da je zelo lepa gesta da enemu otroku omogočiš lepo življenje.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 8:43:25)

chocolatecake midva ko sva delala hiško sva naredila 2 sobi, 3 je zaenkrat še odprta in je kot neka "galerija" in če bomo imeli 3 otroke lahko samo še pregradimo in je to to [sm=smiley36.gif] spalnica je pa posebej...sva tko gledala, da bo vsak mel svojo sobo....sam še polnit jih nisva začela[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] najbolj me je strah, da bova imela kakšne težave pri zanositvi, da nama ne bo uspelo ko si bova to želela. Nisva še probala, tako da nimam pojma kako bo pri nama[sm=zmeden.gif]

MauMow lepo od tvojega dragega, da je tudi to možnost sprejel. Jaz sem tudi mnenja, da če pač ne rata in če si želiš, bi bilo lepo če omogočiš kakšnemu otroku, ki nima lepega življenja, to, kar si zasluži.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 8:46:38)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MauMow lepo od tvojega dragega, da je tudi to možnost sprejel. Jaz sem tudi mnenja, da če pač ne rata in če si želiš, bi bilo lepo če omogočiš kakšnemu otroku, ki nima lepega življenja, to, kar si zasluži.

Moj je vedno bil za to da če nebi šlo da bi, ampak nikoli tako navdušen nad to idejo. Res sem bila v šoku ko je povedal, prav videla sem da mu je ta ideja res super. Res sem presrečna da imam takega možeka.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 8:48:24)

MauMow marsikater je tak, da ne bi sprejel drugega otroka, tako, da je tvoj možek res super, sploh pa super, da je navdušen nad to idejo. Samo ... kok časa pa pri nam traja, da posvojiš otročka? Pomoje so to kr dobe, ane? [sm=zmeden.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 8:55:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMow marsikater je tak, da ne bi sprejel drugega otroka, tako, da je tvoj možek res super, sploh pa super, da je navdušen nad to idejo. Samo ... kok časa pa pri nam traja, da posvojiš otročka? Pomoje so to kr dobe, ane? [sm=zmeden.gif]

Pri nas moraš imeti srečo da sploh kaj dobiš. Itak je moj za idejo da posvojima v tujini. Tako da pač v SLO bi dala skozi vse zadeve, potem pa posvojila v tujini (skoraj sigurno v Rusiji [sm=smiley36.gif]). Ja drugače pa imama ene kolege ko nimata otrok ravno za to ker njen noče posvojiti, pravi da bosta imela samo svojega ali pa nič [sm=smiley13.gif] Tako da sem presrečna za takega moža![sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 8:57:27)

MauMow ja moj bivši se tud spomnim, da je takoj rekel, da je za idejo posvojitve ... je blo pa lih tko, da je tm pr njih ena ženska dobila otroka od ene znanke ... čez 2 let pa pol še enga - od iste ženske ... sm bla pa kr mal ogorčena [sm=zmeden.gif] pa ne zato, ker je una dobila otroka, jima je lepo, sta bratec in sestrica ( čeprav drugega očeta ) ampak ženska sploh ni imela nbene zaščite in je sexala kr povprek ... groza no [sm=zmeden.gif]

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 9:03:15)

Dobro jutro! [sm=kava.gif]

Čokoladica - ja, v Šparu sem ga kupila in je Delimanov. Sem hotela drug dan kupiti še enega za mamo, pa ni bilo teorije. Razprodano. [sm=smiley36.gif] Milo pa sem delala po hladnem postopku, zato traja tako dolgo. Če bi delala po vročem postopku, bi ga lahko uporabila takoj. Ampak ima pa ta postopek to slabost, da vročina uniči dobršen del učinkovin v olju. zato bom malo počakala na končni izdelek. [sm=smiley1.gif] Bom raje sproti ustvarila še dve novi šarži mil. Recepte sem že našla. Prva bo vsebovala še med+mleko, druga pa namesto vode hidrolat. Se že veselim... Sestavine sem že naročila in ko jih dobim, bom zopet čarala. [sm=smiley36.gif] No, še NaoH moram zopet nažicati. [sm=smiley1.gif] Ga ne moreš naročiti preko pošte, ker gre za kemikalijo.
Naši otroci so pa res starostno razmetani. Letniki: 2000, 2003 in 2009. Tale bi morala biti lanska, pa se naš ati ni dal prepričati lep čas. Ampak ženska trma pa tudi ne pozna meja... [sm=smiley36.gif] Je naposled le klonil... [sm=smiley36.gif]
Sobic pa ni nikoli preveč. In močno verjamem, da ko vama bo stekla proizvodnja bodo sobice hitro zapolnjene. [sm=smiley2.gif]
MauMow - tole je pa res smola. Ampak kako že? You know the drill... [sm=smiley1.gif]

LadyJen in ostale
- tema niti pod razno ni formirana in vedno so vse nove punce dobrodošle brez izjeme. [sm=smiley1.gif] Se je pa vmes pred leti formirala skrita skupina na enem drugem forumu in meni nikakor ni sedla. Verjetno ravno zato, ker je bila skrita in popolnoma zaprta. Se pravi, ko dobiš kakšen pisalni preblisk, si kar daj duška... [sm=smiley1.gif]

Seznam - seveda ga imamo, ampak je obtičal neznano kje. Če ima katera čas, bi bilo fajn, če bi preklikala strani. Tudi sanja se mi ne, kje je ostal. Nekje med 180. in 200 stranjo zadnja verzija. Je treba preveriti. To je urejala Žabinčica. Dokler se ne vrne nazaj, bi bilo lepo, da ga katera druga prevzame. Predlagam MauMow ali pa LadyJen. Obe sezname obvladata. [sm=smiley2.gif]

In pavze je konec... [sm=smiley36.gif] Stay tuned... [sm=smiley1.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 9:13:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow - tole je pa res smola. Ampak kako že? You know the drill... [sm=smiley1.gif]

Ma ja jaz niti nisem bila preveč razočarana je bil pa dragi (ampak je naslednji dan bil spet poln energije, kajti ugotovil je da bi zelo rad tudi posvojil). Se vidi kako si želi otročka. Zadnjič sta tudi kolega pripeljala svoja dva malčka in sva takoj vsak enega ujagala in jih malo igrala z njima.[sm=smiley1.gif]

Maraton prihaja [sm=smiley36.gif]

Seznamček - bom si vzela čas, danes ali pa jutri da ga poskusim najti in dodati punce [sm=smiley1.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 9:53:03)

tema niti pod razno ni formirana in vedno so vse nove punce dobrodošle brez izjeme. [sm=smiley1.gif] Se je pa vmes pred leti formirala skrita skupina na enem drugem forumu in meni nikakor ni sedla. Verjetno ravno zato, ker je bila skrita in popolnoma zaprta. Se pravi, ko dobiš kakšen pisalni preblisk, si kar daj duška... [sm=smiley1.gif]

melanie1, tista tema je zelo kmalu zamrla. Sploh takrat, ko je glavna pobudnica, da jo moramo nuuuuuuujno opreti, zanosila in rodila dvojčka
zato je žabinčica naredila edino prav, da je ponovno načela to temo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tu gor. Meni je ta oblika foruma bolj všeč, čeprav ga lahko vsi berejo. Pač čvekamo o stvareh, ki so trenutno aktualne.

Mene glede službe še niso nič klicali[sm=zmeden.gif]

Me je pa včeraj [sm=hudicek1.gif] obiskala. Pa saj sem vedela, da bo tako. Če cel cikel nisva niti enkrat [sm=sloncek.gif], ne moreš pričakovati nič drugega. Sem prav jezna na mojega, ker se obnaša kot en 90-letnik. Sem mu obrazložila, da če je njemu dovolj 1-2x na mesec dovolj, meni ni in še to ne bo dobil. In je ostal na suhem, ko pa on bi ravno tolikokrat. Pa sedaj samo jokca kot ena "baba", da ni dobil. A bom kazen morala očitno podaljšati, ker še sedaj ne razume, kje je poanta[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 10:34:18)

A se sam men dozdeva ampak .. vedno več je takih moških, katerim sex je dovolj 1x tedensko al pa še to ne [sm=smiley36.gif]
Zadnje čase poslušam sam še o tem kako je enga glava bolela, druzga glava bolela, en je biu utrujen, drug je imel naporen dan in ko vprašam kolegice kokrat mesečno sexajo je odgovor .... 2x, 3x ... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] WTF????? Sory izrazu sam kje so tisti časi k smo ble skor da ne ženske take, da nas je kej bolel [sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 10:46:23)

A se sam men dozdeva ampak .. vedno več je takih moških, katerim sex je dovolj 1x tedensko al pa še to ne [sm=smiley36.gif]
Zadnje čase poslušam sam še o tem kako je enga glava bolela, druzga glava bolela, en je biu utrujen, drug je imel naporen dan in ko vprašam kolegice kokrat mesečno sexajo je odgovor .... 2x, 3x ... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] WTF????? Sory izrazu sam kje so tisti časi k smo ble skor da ne ženske take, da nas je kej bolel [sm=smiley36.gif]

ja, jaz mojemu nonstop govorim, da ima več izgovorov, kot 10 žensk skupaj. Pri mojemu so recimo: ga boli glava, pa trebuh, je tudi večinoma vedno utrujen... ni da ni.
In on bi imel še enega otroka[sm=smiley36.gif]. Ni šanse, da ga naredi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:16:44)

Jaz sem nekako lahko presrečna, ker edino med [sm=hudicek1.gif] ne sexava, drgač pa kr pridno [sm=sloncek.gif] [sm=smiley36.gif]
SEm bolj jaz tista k se mi kakšen dan ne da k sm res utrujena od šihta ...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:46:36)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

ja, jaz mojemu nonstop govorim, da ima več izgovorov, kot 10 žensk skupaj. Pri mojemu so recimo: ga boli glava, pa trebuh, je tudi večinoma vedno utrujen... ni da ni.
In on bi imel še enega otroka[sm=smiley36.gif]. Ni šanse, da ga naredi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

k

Isti problemi pri meni [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] - sem pa našla načine da ga vseeno prepričam ko meni paše [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:48:03)

MauMow kako ga prepričaš? Go Go GIRL [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:48:57)

Da ga pričakam v kakem lepem perilu [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:50:02)

Sej se mi je kar zdelo .. juhej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jaz se spomnim pr bivšem .. še to ni palilo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:51:00)

melanie1, tista tema je zelo kmalu zamrla. Sploh takrat, ko je glavna pobudnica, da jo moramo nuuuuuuujno opreti, zanosila in rodila dvojčka

Joj, nje se pa spomnim. Pa veš, sem se velikokrat vprašala, če je uspešno donosila dvojčka. Za njo sem res iz srca navijala. Za tiste, ki ne veste, je pred tem doživela enako zgodbo kot Maruša. Izgubila otročka čisto na koncu nosečnosti. [sm=smiley13.gif] Teh žalostnih zgodb je kar veliko...

Bi bilo fajn pokramljati tudi s starimi znankami. Ne vem, kam so poniknile. Recimo ta*mala bi se že lahko oglasila in napisala, kako napreduje nosečnost. Je tudi v Majčicah 2015, ampak verjetno samo na FB.

Pa ko smo že pri starih borkah, kako pa je s Tippi? Se mi samo zdi, ali je rodila sinka? Ona je tudi bila navdušena nad tistim forumom, če se ne motim. Ma, dovolj nostalgije... [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:51:05)

Moj se pa stopi sam da me vidi pomanjkano oblečeno, sploh pa če je še seksi perilo. HB obstajajo načini [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:53:42)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Moj se pa stopi sam da me vidi pomanjkano oblečeno, sploh pa če je še seksi perilo. HB obstajajo načini [sm=jezicek.gif]

Edino pravilno ... moj bivši je biu itak pomoje en čudak [sm=zmeden.gif] Velikokrat je omenil, da bi se dala v sexy perilo .. pa se dam v samostoječe žabice, korzet, sexy hlačke,...pridem v dnevno sobo in se prikažem ... on pa sam .. PRID k men ... sej se lahko crkljava, ker me toook ZOB boli .. pol me je pa sam šlatou in je blo to to [sm=zmeden.gif]

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 11:57:33)

Ampak, punce, kje ste ve pobrale vaše moške? [sm=smiley36.gif] Jaz se z mojim nenehno prerekam, da ne bo umrl, če ne bova vsak dan [sm=sloncek.gif].
Očitno je res, da se nasprotnosti privlačijo. [sm=smiley36.gif] Meni osebno bi bil ljubši kakšen bolj umirjen. Ampak zdaj je, kar je... [sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 12:03:56)

Joj, nje se pa spomnim. Pa veš, sem se velikokrat vprašala, če je uspešno donosila dvojčka. Za njo sem res iz srca navijala. Za tiste, ki ne veste, je pred tem doživela enako zgodbo kot Maruša. Izgubila otročka čisto na koncu nosečnosti. [sm=smiley13.gif] Teh žalostnih zgodb je kar veliko...

Bi bilo fajn pokramljati tudi s starimi znankami. Ne vem, kam so poniknile. Recimo ta*mala bi se že lahko oglasila in napisala, kako napreduje nosečnost. Je tudi v Majčicah 2015, ampak verjetno samo na FB.

Pa ko smo že pri starih borkah, kako pa je s Tippi? Se mi samo zdi, ali je rodila sinka? Ona je tudi bila navdušena nad tistim forumom, če se ne motim. Ma, dovolj nostalgije... [sm=smiley36.gif]

ja Tippi je rodila fanta, mislim da bo marca star že eno leto [sm=bravo.gif]

ja, iz tiste prve teme so praktično vse poniknile[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 12:08:18)

Ampak, punce, kje ste ve pobrale vaše moške? [sm=smiley36.gif] Jaz se z mojim nenehno prerekam, da ne bo umrl, če ne bova vsak dan [sm=sloncek.gif].
Očitno je res, da se nasprotnosti privlačijo. [sm=smiley36.gif] Meni osebno bi bil ljubši kakšen bolj umirjen. Ampak zdaj je, kar je... [sm=smiley36.gif]

jaz sem imela pred leti patrona, ki mi je rekel, anj splezam na kandelaber, če mi paše, da bi rada [sm=sloncek.gif]. Se ne hecam, je res to rekel.

Da bi se jaz prikazala v kakšen sexy perilu, bi mojega kap [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Pri mojih proporcah[sm=smiley9.gif], ne vem če se da pri nas sploh dobiti v moji številki. Poleg tega imam na žalost jaz hčerki, ki ne hodita zgodaj spat. Tako da to odpade.

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (24.2.2015 12:09:06)

ja Tippi je rodila fanta, mislim da bo marca star že eno leto [sm=bravo.gif]

ja, iz tiste prve teme so praktično vse poniknile[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Ene poniknile, druge vzklile... Važno, da se imamo fajn. [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>