RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 8:33:47)

Evo našla seznam, sedaj pa prosim da mi pomagate da ga uredimo do konca [sm=smiley36.gif]

[img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/b.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/d.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/c.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/k.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/e.gif[/img]

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 [sm=duda.gif]

*perla, 0 [sm=duda.gif]

Anonimna [sm=zz_wub.gif], 2[sm=duda.gif]

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1[sm=duda.gif]

Anjjaa, ??[sm=duda.gif]

chocolatecake, 23, NM, 0 [sm=duda.gif]

Cikacaka, Maribor, 0 [sm=duda.gif]

flay, 30, Podravska, 1[sm=duda.gif]

Janchek81, 33, LJ, 1[sm=duda.gif]

jona klara, 36, 1 [sm=duda.gif]

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 [sm=duda.gif]

Marčevka2010, 36, 1[sm=duda.gif]

MauMow, 26, 0 [sm=duda.gif]

Neza007, 28, Kamnik, 0[sm=duda.gif]

~pikapoka~, 1[sm=duda.gif]

polhek2, ??[sm=duda.gif]

She1, ??[sm=duda.gif]

snika, 24, Gorenjska, 0[sm=duda.gif]

sončnica24, 1 [sm=duda.gif]

SU, 2 [sm=duda.gif]

tasyjka, 42, 2[sm=duda.gif]

Žabinčica, 36, Podravska, 2 [sm=duda.gif]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]

[sm=nosecka.gif]*misi*, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Lunica0, 1[sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Savanah 26, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tinncyka 23, Celje, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Wishes 23, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Katte, 35, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tara9, 28, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tejča05, 2 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif] ta*mala, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]angelsi, 3 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]orto2, 2 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]jabuk, 25, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]biba88, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Melanie1, 36, Posavje, 3 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]_pika_, 29, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Anonimna S/Polhek2, 1[sm=duda.gif]

SKUPAJ NAS JE : 18

[sm=nosecka.gif] NOSEČK: 15

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 [sm=duda.gif] fantek; ela23 24, Krško, 1 [sm=duda.gif]fantek; ta*mala, 1[sm=duda.gif] punčka

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 8:37:30)

No ... jaz sem stara 33 iz Ljubljane [sm=smiley1.gif] Mam pa eno hčerko [sm=smiley1.gif] sicer tamala se merka na Igu, mi pa drgač stanujemo v Višnji gori, delam v LJ,...ampak ne vem zakaj sm se vedno mela za Ljubljančanko .. pomije zato, ker smo 23 let žvel v LJ [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ha ha ... sem šele zdj vidla, da sm že vpisana notr [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 8:52:58)

IN punce .... kaj boste počenjale kej za vikend ... si planirate v naprej ali pač vse poteka brez planiranja? [sm=smiley1.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 8:57:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No ... jaz sem stara 33 iz Ljubljane [sm=smiley1.gif] Mam pa eno hčerko [sm=smiley1.gif] sicer tamala se merka na Igu, mi pa drgač stanujemo v Višnji gori, delam v LJ,...ampak ne vem zakaj sm se vedno mela za Ljubljančanko .. pomije zato, ker smo 23 let žvel v LJ [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ha ha ... sem šele zdj vidla, da sm že vpisana notr [sm=smiley36.gif]

Ja sem te kar dodala, v prejšnega [sm=smiley1.gif]

Mi bomo spet mal na off za vikend ker se nam pol kmalu spet približuje maraton [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 8:57:27)

Oooo. vikend. [sm=bravo.gif] Pri nas se prepustimo toku. Go with the flow... [sm=smiley36.gif] Naš moto. Itak pa prehitro mine.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:00:00)

Ja vikend čist prehitr mine [sm=smiley19.gif] se dvakrat ukol obrneš pa je že pondelk [sm=zmeden.gif]
Joooj ... jst komi čakam, da bo pomlad....k se dan podaljša ... k smo cele dneve zunej ... prejšn vikend je biu pa nč od nč .. smo bli več al manj skoz notr - igralnice, obiski ... Upam, da bo ta vikend kj bolši ... gremo mal na gorenjsko pogledat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:28:30)

Jutro!

Se bom potrudila, da vas večkrat pridem pogledat :)

Super za seznam. Moje info so točne.

MS, kaj novega? Nestrpno pričakujem novičke.

Jaz se tudi veselim pomladi, cele dni zunaj, mmm... Da lahko v polnosti izkoristim prednosti hiše. Sem namreč nekdanja blokovka :D Mi smo med vikendom tudi go with the flow. Lepe stvari itak prehitro minejo.

Pridne bodite. Pa dobrodošle vse nove! ;)

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:36:56)

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Se vam pridružujem. Sicer nisem prepričana, da bom še kdaj nosečka, a ker te stvari nonstop premlevam v sebi, menim, da mi bo lažje, če bom klepetala z vami. Vas že nekaj časa prebiram in bi se rada vključila v debato. Pri nas je situacija taka. Stara sem 39, imava dve deklici, ena bo v kratkem 6, druga pa 4 leta. Vedno sva se pogovarjala, da bova imela tri otroke. Ker imam določene zdravstvene težave in ker se približujem 40, sem ovrgla misel na tretjo nosečnost, a mi misel ne gre iz glave. Mož bi rad "malo več direndaja" v hiši in zato premlevava različne možnosti. Posvojitev – se boljim, da bo ob gradnji hiše zmanjkalo dnarja, rejništvo – otrok v resnici nikoli ni tvoj, ponovna nosečnost – morebitno poslabšanje določenih zdravstvenih težav. To so dileme, s katerimi se spopadam in končna odločitev še ni padla. [sm=zmeden.gif]

lily, dobrodošla. [sm=metulj.gif] Mislim, da te bo zelo vesela naša mamica deklicam. Ista starost, pa še obe imata punčki istih let. [sm=smiley1.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Depilacija: se strinjam, te dlake rastejo kot nore. Jaz se brijem enkrat na teden. Kar se tega tiče sem imela mir le med nosečnostjo, mi sploh niso rastle – bi bilo najbolje, da sem nonstop noseča.[sm=smiley36.gif]

Pri meni isto. Sem trenutno v sedmem mesecu nosečnosti. Še najbolj sem vesela, da so se razredčile dlačice na nogah. [sm=bravo.gif] Depilacija tam spodaj pa je trenutno itak mission impossible. [sm=smiley36.gif] Delam čisto po občutku. Sam Bog ve, kako izgleda. Ampak česar ne vidiš, ne boli. [sm=jezicek.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:37:58)

Dobro jutroooo [sm=smiley36.gif] A bomo dones tudi čveke, kot včeraj?[sm=smiley1.gif]

Sem vas že večkrat hotela vprašat kam hodite v nabavo hrane? Mercator, Spar, Hofer, Lidl, Tuš...?
In koliko približno na mesec vas to stane?

Zadnje čase veliko razmišljam o tem in spremljam. Prihajam do presenetljivih ugotovitev [sm=smiley1.gif]

Uživajte v dnevu! [sm=bravo.gif]

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:42:24)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Evo našla seznam, sedaj pa prosim da mi pomagate da ga uredimo do konca [sm=smiley36.gif]

Hvala. [sm=smiley1.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:43:24)

Hvala lliy za tale recept s peteršiljem, bom ga sprobala in seveda dobrodošla tudi ti!
Ti od srca želim, da najdeš najboljšo rešitev zase, kako priti do [sm=duda.gif], čeprav mislim, da jaz na tvojem mestu nebi tvegala zdravja, sploh zato ker dve punčki že imaš. Če se boš odločila za posvojitev ali rejništvo, pa poročaj kako kaj stvari potekajo, me zelo zanima, ker sta tudi meni ti dve možnosti zelo všeč, a s partnerjem še nisva tako daleč...
Super za seznamček, mene prosim postarajte za eno leto, lahko pa tudi še kakšen mesec počakate, da neboste rabile potem še posebej dodajati podatka o nosečnosti [sm=jezicek.gif].
Danes imam zgleda dober dan, ko sem tako optimistična [sm=smiley36.gif].
Moj vikend bo beden, ker moj dragi cel vikend dela v nočni in se bova bolj malo videla. Mogoče se pa organiziram in grem žurat s kolegicami [sm=smiley36.gif].

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:44:50)

perla* jaz hodim enx nekam, drugič nekam ... meso npr nabavljamo striktno v HOferju ( purančka ) in Lidl ( mleto meso + piščanc + svinjina ), ker sem opazila, da mi je okus boljši [sm=smiley36.gif]
Druge stvari pa kokr nanese .. čeprou v Špar pa res skor nikol ne grem, ker ga nimamo v bližini :) največkrat pa grem v Hofer, Lidl, Mercator [sm=smiley36.gif] al pa Leclerck [sm=smiley36.gif]
Nanese pa nekje 200€ mesečno ... včasih več, včasih manj ...

Kam pa hodite po kozmetiko ... jaz azdnje čase striktno u DM [sm=smiley1.gif]

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:49:47)

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Sem vas že večkrat hotela vprašat kam hodite v nabavo hrane? Mercator, Spar, Hofer, Lidl, Tuš...?

Zadnje čase veliko razmišljam o tem in spremljam. Prihajam do presenetljivih ugotovitev [sm=smiley1.gif]

Uživajte v dnevu! [sm=bravo.gif]

Pri nas največje nakupe opravimo v v Mercatorju ali Šparu, za vsakodnevne potrebe pa hodimo v Tuš. Je manjša franšizna trgovina, ampak čisto dovolj založena. Lidl občasno, v Hofer pa redkokdaj zavijemo. Akcije se trudim spremljati, ampak vedno ne uspe. Koliko pa porabimo? Pojma nimam. Ogrooomno.

In kakšne so tvoje ugotovitve? [sm=smiley1.gif]

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 9:53:11)

Jaz nabavljam v Sparu, ker je blizu in ima veliko parkirišče ;) Včasih v Mercatorju, do Hoferja in Lidla imam dlje, drugače bi bika sigurno večkrat tam.

Punce, gre katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila eno malenkost.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:14:17)

Midva bova ta vikend kar doma oz. vikend je še daleč, nikoli ne vem kam naju bo pot zapeljala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nekaj se meniva o hribih, bomo vidli kakšno bo vreme.

Jaz največkrat kupujem Hofer, Tuš in Špar. Najraj imam špar, vendar ga v bližji okolici ni, tako da pol hodim Hofer in Tuš. Na mesec pa zapraviva za hrano 100€

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:19:58)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Midva bova ta vikend kar doma oz. vikend je še daleč, nikoli ne vem kam naju bo pot zapeljala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nekaj se meniva o hribih, bomo vidli kakšno bo vreme.

Jaz največkrat kupujem Hofer, Tuš in Špar. Najraj imam špar, vendar ga v bližji okolici ni, tako da pol hodim Hofer in Tuš. Na mesec pa zapraviva za hrano 100€

100€? Mi samo z enim nakupom za en teden porabmo min. 50€ ... kako znese pridt čez mesec s 100€ .. res me zanima ...

perla* -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:24:51)

Do pred par mesecev samo Mercator. Zdej spremljam reklame in večinoma Lidl in Hofer. Seštevek računov konec meseca dosti manjši.

100 ali 200€? Kako vam uspe?! Kaj počnete? Nič ne jeste? [sm=smiley36.gif]

Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:28:11)

Aja, glede cen. Sicer si ne pišem, koliko nanese, ampak okrog 400 evrov sigurno. 200 evrov gre mojim domačim, ki kuhajo kosilo vsak dan za vse. Poleg tega še vsak teden cca. 50 evrov za ostalo. Tako nekako, okvirno. Verjetno tudi več.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:29:24)

Jaz sem 200€ dala striktno za futr .. pustmo pol še kozmetiko pa čistila pa tko dalje [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:29:46)

Jaz sem 200€ dala striktno za futr .. pustmo pol še kozmetiko pa čistila pa tko dalje [sm=smiley36.gif]

Ampak 100€ ... to mi je res vprašanje ...[sm=zmeden.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:33:45)

Ob seštevku konec meseca sem dostikrat šokirana, sploh glede na to, da sem veliko sama in da dostikrat jeva zunaj, sploh pogoste večerje s prijatelji nanesejo [sm=smiley36.gif] Ampak mi je mami obelodanila glavo, ko mi pravi, da sta sadje&zelenjava itak dražja kot meso [sm=smiley36.gif] Mesa skoraj ne kupujem, za sadje in zelenjavo dam pa vsaj 100€ na mesec... Kje je še vse ostalo...uf! [sm=smiley36.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:36:42)

In zdej ko takole sprašujem okoli, vidim kako imajo ljudje to naštudirano...spremljajo reklame - jaz sem šele sedaj dala dol nalepko iz nabiralnika proti reklamam [sm=smiley36.gif] in potem hodijo v trgovine samo po tisto kar je v akciji, kupujejo na zalogo. V glavnem cela organizacija potrebna. Sem probala zdej parkrat in mi je ratal [sm=smiley1.gif] Ali pa v DM, ko imajo te bombončke 1+1 pa take fore...[sm=smiley36.gif]

lily32 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 10:37:23)

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Ti od srca želim, da najdeš najboljšo rešitev zase, kako priti do [sm=duda.gif], čeprav mislim, da jaz na tvojem mestu nebi tvegala zdravja, sploh zato ker dve punčki že imaš.

Hvala za dobrodošlico. Se strinjam, glede zdravja sem v minulem letu razmišljala podobno, zato sem se tudi malo umaknila s foruma, a želja je še vedno močna in posvojitev se mi zdi težko dosegljiva, saj je treba par 10 tisoč eur. Poleg tega ne gre za neke življenjsko ogrožujoče bolezni, imam namreč kanme na žolču in se bojim kakšnega napada ter da bi morala med [sm=nosecka.gif] pod nož. Mučijo me tudi krčne žile, v drugi polovici cikla me pogosto bolijo noge in z morebitno [sm=nosecka.gif] bi se situacija gotovo poslabšala. Kakorkoli še letos puščava obprta vrata morebitnemu [sm=rozacrtici.gif], potem pa bova tehtala preostale možnosti.

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

In do kakšnih ugotovite si prišla, če ni skrvinost? Jaz kupujem meso v privat mesnici, ostalo pretežno v Tušu in Sparu ter določene stvari v Hoferju.

Kozmetiko že več let le v DM.

Vikend: Gremo na obisk k sorodnikom, ki so pred kratkim dobili [sm=duda.gif], ostalo brez planov.

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Pri meni isto. Sem trenutno v sedmem mesecu nosečnosti. Še najbolj sem vesela, da so se razredčile dlačice na nogah. [sm=bravo.gif] Depilacija tam spodaj pa je trenutno itak mission impossible. [sm=smiley36.gif] Delam čisto po občutku. Sam Bog ve, kako izgleda. Ampak česar ne vidiš, ne boli. [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Si me nasmejala, se prav spomnim, kako je. Kako pa ti prenašaš [sm=nosecka.gif]?

lily32 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 12:43:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

lily, dobrodošla. [sm=metulj.gif] Mislim, da te bo zelo vesela naša mamica deklicam. Ista starost, pa še obe imata punčki istih let. [sm=smiley1.gif]

To se pa pošteno motiš. [sm=smiley36.gif]Se "poznava" že z nekaterih drugih tem in ker večkrat jasno povem svoje mnenje, ki se pogosto razlikuje od njenega, mislim, da me ne mara preveč.

MD, ta tema je tvoj teritorij in obljubim, da bom tu prijazna. [sm=smiley2.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2015 12:46:26)

Zanimivo je res dejstvo ... zadnje čase to veliko opažam na FBju ... če so mnenja drugačna kar pogosto prde do konfliktov in krega, kar mi pa res ni jasno [sm=zmeden.gif] Sej smo si ja tok različni, da ne mormo vsi isto mislt .. problem je pol samo v tem 'ali lahko nekdo sprejme drugačno mnenje ali ne' [sm=zmeden.gif]
Skratka, ponavad se kr od takih tem distanciram,...se mi zdi, da je boljš za živce [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>