|
lily32 -> RE: Bodoče nosečke (10.3.2015 17:18:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam Pri nas je enako. Če kupiš eni nekaj, je najbolje, da dobi druga isto. Drugače je špetir. Saj je meni tudi jasno, da poskušajo, kaj in pri komu lahko kaj dosežejo. A mi včasih kar zmanjka energije in bi res kar eksplodirala. In kako se vedno umažeta, jima čim manjkrat dajem roza barvo oz. kakšno svetlejšo. madonca saj oblačila kar barvo spremenijo[sm=jezicek.gif] Se strinjam. V soboto sem jih imela poln kufer. Sem rekla mojemu, da mu prepuščam skrb za otroke, in sem šla brat knjigo v svojo sobo. [sm=smiley36.gif] tia12, objemček.[sm=smiley31.gif] IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake MD in lily32 Ko bosta punci malo večji ju lahko pošljeta h tetki Chocolatecake, da jima preda svojo srednješolsko garderobo [sm=jezicek.gif]. Sem tud jaz imela obdobje pinki, pa hudičevo dolgo je trajalo še tam po 15. letu. Mojemu dragemu sem povedala, bil je zelo vesel, jokal pa še ni. Pravi, da bo jutri, ko dobi še potrdilo iz laboratorija. Jutri greva skupaj tja, da bo še črno na belem, potem pa pokličem ginekologinjo. no, se priporočam tudi jaz, čeprav po eni strani upam, da jo bo do takrat minilo.[sm=smiley14.gif] Jutri pa čakamo poročilo.
|
|
|
|