RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 11:08:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

MauMow

VSE NAJBOLJŠE, MAL Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Kolk pomladi šteješ?

Hvala in čestitke tudi tebi - kolikor vem en dan za mano. [sm=smiley1.gif] Pomladi, hja že 27...

Neza007 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 11:13:13)

Ja res je en dan za tabo :) Hvala. Jst jih pa že 29 let :D a počutim se še čist mladostno.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 11:15:11)

Ja res je en dan za tabo :) Hvala. Jst jih pa že 29 let :D a počutim se še čist mladostno.

Sej to se jaz še tudi samo mal me je groza ker sem bla stara 25 ko sva začela z delom za bebija..... Čas teče in teče in teče....

polhek2 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 12:30:03)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

MauMow

VSE NAJBOLJŠE, MAL Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Kolk pomladi šteješ?

Hvala in čestitke tudi tebi - kolikor vem en dan za mano. [sm=smiley1.gif] Pomladi, hja že 27...

Kdaj pa imata RD, smo vse na kupu? jz sm bila prejšnji ponedeljek 28 [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 12:31:05)

Jaz 6.3. Neza007 pa kolikor vem 7.3. [sm=smiley36.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 12:50:19)

Bejbe vse najboljše za nazaj, obema želim veliko zdravja, sreče in [sm=duda.gif]!
Jaz sem dobila izvide iz laboratorija, moja beta v krvi je 72,14 - kar ustreza za 4. teden.
Sva še vedno v šoku in kar nemoreva verjeti, da je res.

Neza007 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 12:56:51)

Jooooj čokolatka naša kok fajn, vse je možno samo upat moraš an? Prov privoščim ti, ker se mi zdiš, da si oseba z zelo dobrim srcem! Kako je tvoj fant reagiral?

Hvala za čestitke, ja 7.3 je moj r.d. :D

telly -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 12:58:30)

Chocolatecake Čestitam!!![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Ful sem vesela zate. Uživaj v nosečnosti. [sm=smiley1.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 12:59:03)

Vauv chocolatecake kaj sem vesela.... Povej kako je tvoj reagiral?

perla* -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 13:02:03)

Juhu! Oooouuujjeee! Ne morem verjet! [sm=bravo.gif]
Vesela zate in dala si mi polno upanja in navdiha!
Suuuupeeeer! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Kaj sedaj, a? [sm=smiley1.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 14:22:16)

čokoladica sem jaz rekla, da ti bodo info o vozičku zelo hitro prav prišle [sm=smiley36.gif]. No zdaj pa še čisto uradno in zares, iskrene čestitke obema. Res sta pravi vzor za vse nas, in vlijeta neskončno upanja. Zdaj pa le dojamita in uživajta. Od srca ti želim čim lepših 9 mesecev.

Vsem slavljenkam z zamudo vse najlepše. Naj se vam usresničijo vse željice predvsem pa tiste glede [sm=duda.gif]. Tudi jaz sem marčevka, ampak bom pihala svečkice konec meseca [sm=smiley36.gif].

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 14:27:08)

Same marčevke [sm=smiley36.gif]

Mi bomo čez približno 13 dni videli na čem smo... Sem ugotovila, ne glede na to da so cikli med 28 in 33 dni dolgi je od pozitivnega O testa do M vedno 14 dni [sm=jezicek.gif]. Malo mi je že glupo ko noče in noče se nič zaplodit kaj šele zagnezdit [sm=jezicek.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 14:34:07)

Jeeeeej, super novička čokoladka...Tudi mene zanima kako je reagiral tvoj dragi[sm=smiley36.gif]

Vse najboljše vsem slavljenkam[sm=bravo.gif].

juj če ste pri 25 začele pa še kar ni, pol bi bil cajt, da tut js začnem...hahaha

polhek2 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 14:38:02)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Jeeeeej, super novička čokoladka...Tudi mene zanima kako je reagiral tvoj dragi[sm=smiley36.gif]

Vse najboljše vsem slavljenkam[sm=bravo.gif].

juj če ste pri 25 začele pa še kar ni, pol bi bil cajt, da tut js začnem...hahaha

No jaz sem imela prvo bejbiko pri 19h [sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 15:12:53)

E vidiš, take jaz občutujem...kapo dol...jaz imam željo po otroku že do srednje šole, vednar nikoli ni pravi čas...no sej bo tut zame še prišel čas, ko bom lahko uživala v tem[sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 15:15:45)

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Sva še vedno v šoku in kar nemoreva verjeti, da je res.

chocolatecake,
čestitke tudi z moje strani. [sm=bravo.gif]
Sicer nisem bodoča nosečka, tvojo zgodbo pa z velikim zanimanjem spremljam in ti iz srca privoščim, da si srečka nosečka. [sm=smiley1.gif]

ela23 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 15:51:09)

Čokoladla, super!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Toliko pozitivne energije si vnesla na forum s to veselo novico, da bomo gotovo v marcu še kakšen plusek dočakale. [sm=smiley36.gif]

Čestitke vsem slavljenkam. :)

Tara9, tudi jaz mislim, da se ne rabiš sekirat zaradi kg. Sama sem jih pridelala okroglih 20, tako da se mi tehle tvojih 14 zdi mala malica. In ne, ne morem se zgovarjat na zatekanje vode, ker se mi to ni dogajalo. [sm=zz_er_what.png] 8 mesecev po porodu sem že 2 kili v minusu. [sm=zz_dance.gif]

noneme, jaz si tudi že od sš želim dojenčka in sem počakala na pravi čas, ko sem naredila vse izpite in potem na [sm=modricrtici.gif] čakala še eno leto. Ne vem sicer, zakaj ni pravi čas pri vama, vem pa, da je za mlade situacija kar zaj*** in mora večina čakat na zaposlitev in potem še na pogodbo za NDČ ... leta pa tečejo.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 15:59:32)

ela23 midva sva s poroko počakala toliko, da sva oba naredila faks...zdej pa malo uživava življenje v dvoje (marsikdo nama tako svetuje, da naj sedaj uživava, da sva še mlada itd itd...), poleg vsega sem pa še brez slulžbe [sm=smiley13.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 16:14:23)

Kako je moj reagiral? Včeraj me je samo objel, sicer je bil vesel, a on ni videl druge črtice na FS (res je slabo vidna) in je rekel, da se noče prehitro veselit, samo zaradi pozitivnega BC. Danes na poti do AdriaLaba se je že malo razživel in začel govorit kaj bova imela, kakšen bo, kako bomo, ko bomo trije, kako mu /ji bova dala ime... Po rezultatu testa v AdriaLabu si je pa vidno oddahnil in se res začel veselit, no pa jaz tudi. Majčkeno me je še strah teh par tednov, ki so najbolj rizični ampak ostajam pozitivna, če sem dobila tega otroka preko vseh slabih možnosti in negativnih napovedi, potem mi je očitno namenjen, ni druge. [sm=smiley1.gif]
Očitno je res čisto vse mogoče in vesela bom, če bom dala upanje še kakšni, ki že dolgo čaka.
Tara9 Glede informacij o vozičku se pa res toplo priporočam, čeprav bom imela rok nekje sredi novembra, oz 17.11. sem si izračunala, tako, da bom vozičkala verjetno šele naslednje leto spomladi.

polhek2 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 16:58:36)

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Kako je moj reagiral? Včeraj me je samo objel, sicer je bil vesel, a on ni videl druge črtice na FS (res je slabo vidna) in je rekel, da se noče prehitro veselit, samo zaradi pozitivnega BC. Danes na poti do AdriaLaba se je že malo razživel in začel govorit kaj bova imela, kakšen bo, kako bomo, ko bomo trije, kako mu /ji bova dala ime... Po rezultatu testa v AdriaLabu si je pa vidno oddahnil in se res začel veselit, no pa jaz tudi. Majčkeno me je še strah teh par tednov, ki so najbolj rizični ampak ostajam pozitivna, če sem dobila tega otroka preko vseh slabih možnosti in negativnih napovedi, potem mi je očitno namenjen, ni druge. [sm=smiley1.gif]
Očitno je res čisto vse mogoče in vesela bom, če bom dala upanje še kakšni, ki že dolgo čaka.
Tara9 Glede informacij o vozičku se pa res toplo priporočam, čeprav bom imela rok nekje sredi novembra, oz 17.11. sem si izračunala, tako, da bom vozičkala verjetno šele naslednje leto spomladi.

Čokoladka moja prva je rojena sredi decembra in smo na veliko vozičkali od 10 dne dalje [sm=smiley36.gif]
Upam da se ponovi mila zima iz 2006.

Čokoladka očitno bova res čisto skupaj predihavali dneve do dneva D, no najprej do prvomajskih praznikov, ko bodo prvi tedni za nama.
Vem da bova srečno prestali to potovanje, dovolj sva dali čez, čas je za srečo in uživanje [sm=bravo.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 17:03:02)

polhek2 tudi jaz upam na milo zimo.
In čisto prav imaš, dovolj sva dali skozi, zdaj naju čakajo samo še lepe stvari. [sm=smiley1.gif]
Sem se pridružila novembrkam 2015, kako čuden občutek je tole[sm=smiley36.gif].
Za kdaj si si pa ti izračunala PDP?

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 17:19:29)

Čokoladka, zdej pa hitro ginekologinjo poklicat pa čimprej na pregled, da boš vidla tisto majhno pikico v trebuščku [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 17:20:29)

Joj kaj bi bila še jaz vesela da bi se vama pri novembrkah pridružila.....

polhek2 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 17:31:43)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Joj kaj bi bila še jaz vesela da bi se vama pri novembrkah pridružila.....

Mau mow verjemi da se nam boš[sm=smiley1.gif] imam močan občutek da bo tale marec še poln pluskov[sm=bravo.gif]

Čokoladka15.11. tko da sva čist skupaj očitno[sm=smiley36.gif]

Neza007 -> RE: Bodoče nosečke (11.3.2015 17:37:21)

Tud jst nekak stavim ma november,upam da se vam pridružim. Odkar vem zate čokonosečka ;) sm polna optimizma 😃

Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>