RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:24:02)

Meni so izvid dobri 2 uri po testiranju sporočili po telefonu, v treh urah sem imela izvid že na mailu.
Jaz nevem točno kako naj štejem dni, ampak sumim, da sem [sm=rozacrtici.gif] videla šele na 14., ali 15. ali celo 16. dan po tistem [sm=sloncek.gif] oz dvema za katera sklepam, da sta zakrivila tole nosečnost.
Prvi dan se je videlo samo na babycheck mini, first sign je pokazal skoraj nevidno črtico, takoj naslednji dan pa je bila beta že 72.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:25:16)

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Meni so izvid dobri 2 uri po testiranju sporočili po telefonu, v treh urah sem imela izvid že na mailu.
Jaz nevem točno kako naj štejem dni, ampak sumim, da sem [sm=rozacrtici.gif] videla šele na 14., ali 15. ali celo 16. dan po tistem [sm=sloncek.gif] oz dvema za katera sklepam, da sta zakrivila tole nosečnost.
Prvi dan se je videlo samo na babycheck mini, first sign je pokazal skoraj nevidno črtico, takoj naslednji dan pa je bila beta že 72.

Hm .. jutr bo pr men 12. dan po O - če je bla 21.3. ... a se pol sploh splača, da grem na odvzem krvi? A bo sploh kj pokazal?

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:38:19)

Janchek81, ta mesec pa ti zmagaš in dobiš prvo nagrado za neučakanost! [sm=smiley36.gif] uf, joj, dones imaš pa res svoj dan dvomov, no! Pa sej ne veš kdaj si imela O? Tudi če si jo imela že 14. dan, nisi danesše 14 dni po O. Pomoje čisto prehitevaš. Mi je pa lažje govort drugim, sama sem pa ista. Na Adrialab bi šla najraje vsak mesec [sm=smiley36.gif] in se sama sebi zdim trčena! Zakaj si to delamo? Vem, najtežji je ustit času čas. Zaposliti se moramo, zgleda mamo še zmeri preveč cajta.

Jst sem danes pred živčnim zlomom. Tipično je prišel en mozolj, kot vsak mesec pred M. In mini-mini obarvan izcedek. Vem, da dokler se ne vlije lahko fantaziram, ampak.... Sem pa 25. dan. Pomoje je res najbols da si psa umislim. Da pomagam enmu revcku iz zavetisca.
Še malo pa bom začela stvari v steno metat! Tolk sem jezna, ker zgleda spet ni ratal!

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:38:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Hm .. jutr bo pr men 12. dan po O - če je bla 21.3. ... a se pol sploh splača, da grem na odvzem krvi? A bo sploh kj pokazal?

Počakaj do ponedeljka, takrat bo sigurno pokazalo!

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:41:24)

perla* ja rada bi takoj vedla, da določene stvari pač začnem mal merkat ane ... ne gre niti za tako neučakanost, ampak bolj za skrb, če bi bla noseča jst pa še take zganjam, da joj [sm=smiley36.gif]

MauMow v pondelk mi ni treba it v adria lab, ker bo že test pokazu kako in kaj [sm=smiley36.gif] ker bi pa že blo 32. dan od ZM ... [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:41:31)

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Janchek81, ta mesec pa ti zmagaš in dobiš prvo nagrado za neučakanost! [sm=smiley36.gif] uf, joj, dones imaš pa res svoj dan dvomov, no! Pa sej ne veš kdaj si imela O? Tudi če si jo imela že 14. dan, nisi danesše 14 dni po O. Pomoje čisto prehitevaš. Mi je pa lažje govort drugim, sama sem pa ista. Na Adrialab bi šla najraje vsak mesec [sm=smiley36.gif] in se sama sebi zdim trčena! Zakaj si to delamo? Vem, najtežji je ustit času čas. Zaposliti se moramo, zgleda mamo še zmeri preveč cajta.

Jst sem danes pred živčnim zlomom. Tipično je prišel en mozolj, kot vsak mesec pred M. In mini-mini obarvan izcedek. Vem, da dokler se ne vlije lahko fantaziram, ampak.... Sem pa 25. dan. Pomoje je res najbols da si psa umislim. Da pomagam enmu revcku iz zavetisca.
Še malo pa bom začela stvari v steno metat! Tolk sem jezna, ker zgleda spet ni ratal!

Perla kupi ali posvoji psa in daj par mesecev na izi - tako sem se jaz odločila. Mogoče bova potem lažje začele spet na polno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Vem kako je ko gledaš znakce. Jaz sem nehala zdej ko mam pavzo. Pa se raje drugim stvarem posvečam in bo bolje. Pa še pasje mladičke bomo imeli doma, zato bom mela kar malo daljši dopust v SLO. [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:43:19)

Mela sm O enkrat 20. al pa 21. dan ... kar pomen, da je dons 11. dan po O ane ... [sm=smiley36.gif] ja preveč se sprašujem kaj se dogaja z mojim telesom, ker tole je čist čudn ... en teden me jajčniki bolijo, pol sm vsa napeta tm spodej ... pol mi pokaže test negativno ... kva je bedno tole čakat in se sprašvat [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] ja zdj bi zihr dobila že Nobelovo nagrado ane ... [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:45:26)

Mela sm O enkrat 20. al pa 21. dan ... kar pomen, da je dons 11. dan po O ane ... [sm=smiley36.gif] ja preveč se sprašujem kaj se dogaja z mojim telesom, ker tole je čist čudn ... en teden me jajčniki bolijo, pol sm vsa napeta tm spodej ... pol mi pokaže test negativno ... kva je bedno tole čakat in se sprašvat [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] ja zdj bi zihr dobila že Nobelovo nagrado ane ... [sm=bravo.gif]

Jaz bi jo lahko že ene 5 mesecev zapored dobila ker sem skos spremljala kaj se dogaja... Se dejansko kr bolje počutim ker vem da pred koncem poletja ne bova začela spet orng. mal bolj u izi. In se ne sprašujem al me špika zarad O ali vnetja... Samo na koledar si pogledam kdaj bo M in to je to (sicer se pa napove z izcedkom)

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:45:39)

Punce hvala za spodbudne besede, prav zato imam rada ta forum [sm=smiley31.gif].Sem prespala in sem danes veliko bolje. Jaz vedno najprej burno reagiram, sem preveč čustvena, potem, ko prespim vidim, da stvari niso tako slabe. Naj bo naravni porod, ali pa carski, najpomembneje je, da je dojenčica zdrava. Sigurno nam bo prinesla toliko veselja, da na koncu ne bo pomembno kako je ven prišla, samo da bo vse ok.

Čokoladka tudi moj favorit pred zanositvijo je bila Alina [sm=smiley36.gif]. Ampak ja, ko si pa enkrat dejansko noseč, je stvar veliko težja, je presneto težka odločitev, se prej nisem niti zavedala. Mimogrede, glede spola sva prvi namig dobila že na nuhalni, potrditev pa na morfologiji. Meni je bilo sicer popolnoma vseeno, ampak sem bila tak firbec, da sem morala vedet [sm=smiley36.gif]

Janchek kaj pa če res počakaš do ponedeljka? Čeprav ja, lahko je bit pameten, točno vem kako je v tem momentu [sm=smiley36.gif]. Priznam, da sem sama veliko testov uničila čisto za brezveze, tako da je lahko zdaj solit pamet. Vsekakor pa srečno.

Melanie sem ti pozabila odgovorit, da so pregledi oziroma CTG po 37. tednu res vsak teden, vsaj pri moji je tako, predvidevam, da je tudi pri tvoji, glede na to, da je super.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:49:10)

Ma do pondelka ( tega ) sploh nism pomislla na [sm=nosecka.gif] ampak pač, da me bolijo jajčniki, ker pač jo bom dobila ane .. pol včerj me niso bolel nč ... dons me mal bolijo spet ... pa en beli tok izcedek se je usul prej na wcju in toj to ... mah ja ... bom probala zdržat no [sm=smiley36.gif] čud me pa to, da mam zdj vse tko pobrklan .. itak mi je blo čudn, ker je prvi mesec k sva začela delat na [sm=duda.gif] in da bi že takoj ratalo [sm=zmeden.gif] mal mi je tko, scary varianta, spooky no [sm=smiley36.gif] tko, da ... rada bi pa vseen vedla, pa mislm, da bom mogla kr lepo počakat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:51:11)

Kako ste me pa zdaj nasmejale [sm=smiley36.gif], prav face ste vse po vrsti. Najhuje je, da se v vsem tem tudi sama najdem, sem zganjala čisto iste fore. Znakci, testi, izcedki, ni da ni, bi najraje po O vsak dan en test naredila, čeprav sem vedela za rezultat. Ampak punce, trud se bo obrestoval [sm=bravo.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:54:16)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Perla kupi ali posvoji psa in daj par mesecev na izi - tako sem se jaz odločila. Mogoče bova potem lažje začele spet na polno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Vem kako je ko gledaš znakce. Jaz sem nehala zdej ko mam pavzo. Pa se raje drugim stvarem posvečam in bo bolje. Pa še pasje mladičke bomo imeli doma, zato bom mela kar malo daljši dopust v SLO. [sm=smiley1.gif]

Draga MawMow ne morem, enostavno ne morem! Midva sva že toliko skozi dala. Upam, da tebi ne bo treba. Mene spet baše to, da je možno, da bo jeseni spet šel službeno in ga ogromno ne bo. Zato mislim it maja na IVF. Če slucajno spet ne bi ratal, da grem avgusta še enkrat pred jesen. Too much vsega. Najbolj da se v pijačo vržem [sm=smiley36.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:55:48)

perla* ja rada bi takoj vedla, da določene stvari pač začnem mal merkat ane ... ne gre niti za tako neučakanost, ampak bolj za skrb, če bi bla noseča jst pa še take zganjam, da joj [sm=smiley36.gif]

MauMow v pondelk mi ni treba it v adria lab, ker bo že test pokazu kako in kaj [sm=smiley36.gif] ker bi pa že blo 32. dan od ZM ... [sm=smiley36.gif]

Mal merkat določene stvari bi itak že zdej lahko, ker svoje telo pripravljaš na novo stanje kot je nosečnost [sm=bravo.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:57:59)

...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 13:58:23)

Mal merkat določene stvari bi itak že zdej lahko, ker svoje telo pripravljaš na novo stanje kot je nosečnost [sm=bravo.gif]

to se pa nikol nism kej merkala, ker sem vedno bolj na spontan način delala na [sm=duda.gif] ... tko, da če je bla kakšna fešta sem valda tud jaz posegla po alkotu .. sicer se ga nisem opijala ( da ne bo pomote ) sam vseen ane ... in zdj bojo prazniki + praznovanje RD mojga dedija ... in valda bi po en stran rada vedla ...
DRugače pa na splošno dovolj zdravo živim - razen kajenja [sm=smiley36.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 14:00:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Kako ste me pa zdaj nasmejale [sm=smiley36.gif], prav face ste vse po vrsti. Najhuje je, da se v vsem tem tudi sama najdem, sem zganjala čisto iste fore. Znakci, testi, izcedki, ni da ni, bi najraje po O vsak dan en test naredila, čeprav sem vedela za rezultat. Ampak punce, trud se bo obrestoval [sm=bravo.gif]

To ni več trud, to je že mučenje! [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 14:00:12)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Draga MawMow ne morem, enostavno ne morem! Midva sva že toliko skozi dala. Upam, da tebi ne bo treba. Mene spet baše to, da je možno, da bo jeseni spet šel službeno in ga ogromno ne bo. Zato mislim it maja na IVF. Če slucajno spet ne bi ratal, da grem avgusta še enkrat pred jesen. Too much vsega. Najbolj da se v pijačo vržem [sm=smiley36.gif]

Aja seveda vrjamem. Midva greva tako konec poletja do zdravnikov, na prve posvete in teste. Držim pesti da ti bo uspelo tako ali drugače. Na koncu je tako važen samo rezultat [sm=smiley1.gif]

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 17:08:26)

O joooj moj noče kužka! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] jst se pa že skor vse zmenila v zavetišču! [sm=smiley13.gif]
PMS imam zgleda močn k sv...a! [sm=smiley36.gif] sem šla v MC donalds jest [sm=zmeden.gif] pa pomoje bom šla še v tolažilni soping...vsaj do DMja...[sm=smiley36.gif] čist na glavooooo [sm=jezicek.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 17:27:11)

perla* Kaj pa muca? Ne pride v poštev?
Držim pesti, da si tvoj premisli [sm=smiley1.gif].

mony213 -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 17:52:30)

Punce jaz se vam pridružujem! Kar ne morem še verjet! Delala first sign včeraj in danes CB in je pokazalo nosečnost 2-3tedne :) Čist happy, še nisem čisto dojela.

Žal nimam časa reagirat na vse poste, ker ste velike klepetulje...čestitke vsem novim nosečkam! Čokolatka fuuul vesela zate! ;)

Se pridružim debati, ko pridem k sebi ;)

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 18:30:54)

perla* Kaj pa muca? Ne pride v poštev?
Držim pesti, da si tvoj premisli [sm=smiley1.gif].

Čokoladka, do muckov mi pa ni :-(
Sej ce bos se mal vzstrajala mi mejbi rata.
Kako si ti? Sta ze povedala drugim? :-)

perla* -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 18:52:01)

Mony potem nisi bodoča nosečka, ampak nosečka. [sm=bravo.gif] cestitke!!

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (1.4.2015 19:09:23)

Hvala mony213! Iskrene čestitke tudi tebi, pa prelepo nosečnost in čudovitega, zdravega [sm=duda.gif] ti želim.
perla* Škoda, jaz vedno navijam za mucke, ker sem čisto "mačja oseba". [sm=muca.gif] Imam doma enega čudovitega najdenčka, ki mi vedno znova izkazuje hvaležnost. Ti, kar vztrajaj, živalice so zakon, tiste, ki mijavkajo in tiste, ki lajajo in vse ostale [sm=smiley1.gif], če se boš odločila za zavetiščarja pa je vse skupaj še toliko lepše. Moški so sicer "trd oreh", kar se tega tiče, ampak me že vemo kako se tre orehe, a ne? [sm=smiley36.gif] Na koncu je vedno tako, da je najbolj zaljubljen v žival ravno tisti, ki je imel na začetku največ proti. [sm=smiley1.gif]
Povedala sva mojim in njegovim staršem skoraj takoj, pa par najbližjih prijateljev ve.
Ostali širši družini imava namen povedat za veliko noč, ker imamo takrat navado, da se zberemo. V petek imam še en pregled in če bo vse OK, bova najbrž v soboto, kar vsem povedala.
Takrat bom noseča skoraj 8. tednov, mogoče malo zgodaj, ampak sva mnenja, da se je treba veseliti in srečo deliti z drugimi.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 8:35:23)

mony123 iskrene čestitke!

Chocolatecake poročaj kako bo šlo v petek!

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 10:36:04)

Kje ste čvekice, kam ste zbežale danes?

Jaz čakam, da sonček še malo ogreje ozračje in jo mahnem na en sprehod. Sem 2 dni lenarila, tako da je danes dosti [sm=smiley36.gif]. Drugače pa spet pucam bajto pred prazniki, ampak imam že poln kufer, se mi zdi, da karkoli naredim je čez 2 dni isto [sm=smiley29.gif].

perla jaz navijam, da se tvoj dragi vseeno ohladi in pristane na kužka. Pri nas je bilo obratno, sem bolj jaz štrajkaala, ampak me je prepričal. Danes se mi zdi to ena najboljših odločitev. Obožujem našega cucka, ki mi je ravnokar nasmetil sveže pometene stopnice [sm=smiley36.gif]. Živalice so res zakon.

mony iskrene čestitke za plusek. Lepo nosečnost želim.

maumow kdaj potujeta domov, mislim v Slo? Lepo se imejta in nadaljujta s sproščanjem [sm=smiley1.gif].

Nič, pošiljam pozdravčke prav vsem, če ne prej, se slišimo po praznikih. Ahhh, da ne pozabim, tebi čokoladka pa srečno jutri, naj te tikatakanje malega pikeca čim bolj osreči.

Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>