RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mony213 -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 10:51:05)

Uh sem jezna...lih kar zbrisala celo sporočilo preden sem poslala [sm=smiley21.gif]

Hvala vsem [sm=bravo.gif]

Mi2 sva bila ta cikel bolj lena in nisem pričakovala, da bo kaj. Testkala sem 19./20. dan od slončkanja popoldan s first sign je pokazal čisto čisto malo črtico...naslednje jutro pa malo močnejšo. In ker nisem mogla čakat sem popoldan lulala še na CB [sm=smiley1.gif]

Danes sem komaj priklicala ginekologinjo...v MB je tak problem, da se javijo na telefon...naročila me je 21.4. Takrat bi naj bila v 9.tednu. Ne vem če bom dočakala!

Tak bi rada domačim povedala za vikend, ker bomo ravno skupaj...pa moj ni za akcijo. Vem, da je prehitro, ampak ne vem če bom lahko tiho [sm=smiley36.gif]

Držim pesti za chocolatko, da slišiš svojo pikico!

Lep sončen pozdrav vsem! [sm=smiley2.gif]

hribovkati -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 12:40:14)

Evo, punce, zdej pa vse vem kaj se dogaja z mano; noseča sem [sm=jezicek.gif]. Drug teden se uz, ker se danes ni vse videlo, ker se na začetku nosečnosti.
Sem prašala tudi ginekologinjo, zakaj mi test ni pokazal nič, in je rekla, da je bila možna oploditev kasneje in zato test ni pokazal.
Vesela sem pa full. Včeraj sem začela spet s sluzbo po 1 letu, danes pa zvedla za nosečnost.... jupi....

polhek2 -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 12:47:47)

IZVIRNO SPOROČILO: hribovkati

Evo, punce, zdej pa vse vem kaj se dogaja z mano; noseča sem [sm=jezicek.gif]. Drug teden se uz, ker se danes ni vse videlo, ker se na začetku nosečnosti.
Sem prašala tudi ginekologinjo, zakaj mi test ni pokazal nič, in je rekla, da je bila možna oploditev kasneje in zato test ni pokazal.
Vesela sem pa full. Včeraj sem začela spet s sluzbo po 1 letu, danes pa zvedla za nosečnost.... jupi....

Mony in hribovkati iskrene čestitke, le hitro se nam pridužita tudi pri novemberkah! tale marec je res ploden mesec [sm=bravo.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 12:52:46)

Super. Čestitke!!!!

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 12:53:16)

Ampak sedaj pa res skoraj nas ni več bodočih nosečk. Vse ste že noseče [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 13:41:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

maumow kdaj potujeta domov, mislim v Slo? Lepo se imejta in nadaljujta s sproščanjem [sm=smiley1.gif].

Za prvomajske. Počakam še da se tvoja pikica rodi potem pa grem malo v SLO [sm=smiley36.gif]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 16:29:02)

Čestitke hribovka in Mony. Torej se bomo družile pri decemberkah. Mi bomo očitno takrat se pomnožili:D

Danes sem tako utrujena, da bi lahko stoje spala. Me pa še vedno daje filing da bo menstruacija. Ampak niso to krči, ampak samo tak čuden občutek. Pa križ me boli za znoret [sm=smiley19.gif] Včeraj se mi je še v nogo širilo, tako da mi očitno spet nekaj na živec pritiska.

Drugače pa se super počutim. Če bi le tako ostalo hihi. Takoj podpišem :D

Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 17:40:45)

mony in hribovkati - tudi od mene iskrene čestitke, vse dobro, prečudovito nosečnost in zdravega otročka obema. [sm=smiley1.gif]

MauMow - a se ti da posodobiti naš seznamček? Plis... [sm=smiley1.gif]

Šibam... Pomivanje oken...

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 17:45:42)

Bom jutri osvezila nas seznamcek.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 19:01:30)

aaaaaa NORO, kar 2 novi nosečki...ta mesec je odličeeeeen, res sem vesela da gre tako lepo naprej[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Kmalu nas bo res malo bodočih nosečk[sm=smiley36.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (2.4.2015 19:18:51)

hribovkati To je pa najlepši možni scenarij! Bravo in iskrene čestitke! Pa pridruži se nam pri novembrkah, saj boš novembrka ne? Ali že decembrka?
Očitno je bilo ta mesec res nekaj " v zraku". Začeli sva midve s polhek2, potem pa kar serijsko.
Da bi bilo le še naprej tako uspešno in bi sledile tudi ostale, predvsem perla in maumow in vse tiste, ki že dolgo čakate.
Jaz se borim s slabostmi, poležavam in že odštevam urice do pregleda.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 7:53:02)

No jaz sem danes ponovila test in je negativen ...
Vse skupej mi je res že tko čudno ... včerj sem imela dopust ... sva z mojim preživela en lep dan, ker je tamala na počitnicah pri mojih .. zdej ne vem, ali je blo vse v moji glavi in vse me je begalo glede bolečine v jajčnikih, slabost občasno zjutraj, pritisk v spodnjem delu trebuha ... [sm=zmeden.gif] maybe sm podzavestno imela v glavi, da sm res [sm=nosecka.gif]
Zdj sva se z mojim odločila, da odklopiva še te 3 dni in če je še vedno ne bo opraviva v ponedeljek ali torek test - tisti bi mogel pa že 100% pokazati stanje [sm=bravo.gif]
Lahko, da ima prste vmes polna luna, ki bo jutri [sm=smiley36.gif] in jo v nedeljo dobim [sm=smiley36.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 8:37:55)

Dober dan, da vas še tukaj malo pozdravim [sm=smiley1.gif].

Pa vidim da je treba ponovno čestitat vsem novim nosečkam [sm=bravo.gif]. Na tej temi pa je res v zadnje čase poplava pluskov [sm=bravo.gif].

IZVIRNO SPOROČILO: mony213
Danes sem komaj priklicala ginekologinjo...v MB je tak problem, da se javijo na telefon...naročila me je 21.4. Takrat bi naj bila v 9.tednu. Ne vem če bom dočakala!

O, še ena štajerka [sm=bravo.gif]. Punce me se bomo res mogle za kakšno kavico in kasneje vozičkanje zmenit. Jaz tudi že celi teden kličem, gin., priklicala sem ga šele včeraj [sm=smiley36.gif].

Drugače se je tudi meni, podobno kot mony, komaj uspelo naročit na pregled. 22.4, takrat bom proti koncu 9.tedna. Drugače sem vredu, samo čisto brez energije, kar sploh ni niti malo meni podobno.

Kako ste drugače, se že pripravljate na praznike?

hribovkati -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:00:29)

Janchek 81: Meni je menstruacija zamulala ze več kot 14 dni, test je bil pa negativen in sem bila 100% prepričana, da nisem noseča in da je kaj drugega narobe. Včeraj na pregledu mi je pa povedala, da je bla zanositev kasneje in da mi zato test ni pokazal plusa.
[sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:01:24)

Janchek 81: Meni je menstruacija zamulala ze več kot 14 dni, test je bil pa negativen in sem bila 100% prepričana, da nisem noseča in da je kaj drugega narobe. Včeraj na pregledu mi je pa povedala, da je bla zanositev kasneje in da mi zato test ni pokazal plusa.
[sm=jezicek.gif]

Kater test si pa delala, če smem vprašat?

hribovkati -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:01:54)

ma tist ta poceni iz dm-ja

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:04:14)

ma tist ta poceni iz dm-ja

Hm..jaz sem nardila zdj 2 testa, u sredo enga in dons ... in to unga baby check mini, k dobiš 2 za 3€ ... sam ne vem več ... sm čist zbegana ... zdj me 2 dni niso jajčniki nč bolel, dons ( pred eno uro ) so me pa že spet začel .. pomoje, da jo bom dobila in res nism [sm=nosecka.gif] zbegana sem vseen kva je z jajčniki, da so me od 23.3. - 31.3. bolel - sploh od sobote ( 28.3 ) do tega pondeljka [sm=zmeden.gif] to zmešano moje telo [sm=smiley19.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:14:33)

[img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/b.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/d.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/c.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/k.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/e.gif[/img]

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 [sm=duda.gif]

*perla, 0 [sm=duda.gif]

Anonimna [sm=zz_wub.gif], 2[sm=duda.gif]

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1[sm=duda.gif]

Anjjaa, ??[sm=duda.gif]

Cikacaka, Maribor, 0 [sm=duda.gif]

ela23, 1[sm=duda.gif]

flay, 30, Podravska, 1[sm=duda.gif]

Janchek81, 33, LJ, 1[sm=duda.gif]

jona klara, 36, 1 [sm=duda.gif]

leilani, 28, Primorska, 0 [sm=duda.gif]

Lumpa91, [sm=duda.gif]

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 [sm=duda.gif]

Marčevka2010, 36, 1[sm=duda.gif]

MauMow, 26, 0 [sm=duda.gif]

~pikapoka~, 1[sm=duda.gif]

She1, ??[sm=duda.gif]

snika, 24, Gorenjska, 0[sm=duda.gif]

sončnica24, 1 [sm=duda.gif]

SU, 2 [sm=duda.gif]

tajazan,[sm=duda.gif]

tasyjka, 42, 2[sm=duda.gif]

tia12 , [sm=duda.gif]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]

[sm=nosecka.gif]*misi*, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Lunica0, 1[sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Savanah 26, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tinncyka 23, Celje, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Wishes 23, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Katte, 35, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tara9, 28, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tejča05, 2 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif] ta*mala, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]angelsi, 3 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]orto2, 2 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]jabuk, 25, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]biba88, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Melanie1, 36, Posavje, 3 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]_pika_, 29, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]chocolatecake, 23, NM, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Neza007, 28, Kamnik, 0[sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]polhek2, 28, Ljubljana, 1[sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Žabinčica, 36, Podravska, 2 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]hribovkati
[sm=nosecka.gif]asyka
[sm=nosecka.gif]mony123

SKUPAJ NAS JE : 45

[sm=nosecka.gif] NOSEČK: 22

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 [sm=duda.gif] fantek; ela23 24, Krško, 1 [sm=duda.gif]fantek; ta*mala, 1[sm=duda.gif] punčka

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:15:19)

Če katera ve za katero ki je mogoče rodila,.... Naj pove da popravimo seznam.[sm=smiley1.gif]

Tolk je nosečih da sem komaj popravila seznam [sm=jezicek.gif]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:33:47)

Žabinčica jaz sem tudi takšna koma :S Po 2 urah službe bi lahko stoje zaspala. Čist kamot. Včeraj sem prišla domov in sem od 5 dalje preživela v postelji. Še dobro da nimam nobenih [sm=duda.gif]. Zjutraj se tudi težko vstanem. Me pa drži pokonci, da je tole zadnje tri dni dela v trgovini potem pa nova služba, ki bo bolj okolju prijazna [sm=smiley36.gif] Tako, da samo še do torka zdržim pa je. [sm=smiley1.gif]

Nisem vedela, da je v MB tak problem glede G. Jaz sem se sicer res kar iz prve odločila za Ptuj. Ne vem zakaj mi je bolj pasalo tako. Pa sem imela kar srečo. Bom pa pomoje mogla tako še 1 teden kasneje it, ker dvomim, da se bo 15ga že kaj videlo.

Uživajte v petku. jaz pa se grem počasi spravit do službe.

~pikapoka~ -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:40:43)

OOOO koliko novih nosečk, bravo punce [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke vsaki posebej, čimmanj slabosti vam želim in pa eno zdravo bolhico na koncu [sm=smiley1.gif]
Vas je pa res veliko zdaj presedlalo v nosečke, malo nas ostaja. Jaz vas sicer redno spremljam, ampak pisala sem pa zdaj bolj malo...Ta mesec greva tudi midva ponovno v akcijo in mislim da bova mogla biti bolj pridna [sm=smiley36.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 9:56:45)

IZVIRNO SPOROČILO: asyka
Žabinčica jaz sem tudi takšna koma :S Po 2 urah službe bi lahko stoje zaspala. Čist kamot. Včeraj sem prišla domov in sem od 5 dalje preživela v postelji. Še dobro da nimam nobenih [sm=duda.gif]. Zjutraj se tudi težko vstanem. Me pa drži pokonci, da je tole zadnje tri dni dela v trgovini potem pa nova služba, ki bo bolj okolju prijazna [sm=smiley36.gif] Tako, da samo še do torka zdržim pa je. [sm=smiley1.gif]

Nisem vedela, da je v MB tak problem glede G. Jaz sem se sicer res kar iz prve odločila za Ptuj. Ne vem zakaj mi je bolj pasalo tako. Pa sem imela kar srečo. Bom pa pomoje mogla tako še 1 teden kasneje it, ker dvomim, da se bo 15ga že kaj videlo.

Uživajte v petku. jaz pa se grem počasi spravit do službe.

Jaz sem včeraj šla po otroka v vrtec, potem pa kar ležat. Ona dva sta se nekaj igrala v njeni sobi, jaz sem pa zraven v spalnici skoraj zadremala [sm=zmeden.gif].

Saj ni tak problem z gin... samo priklicat jih je problem [sm=smiley36.gif], pa potem na vrsto prit, ko si že naročen [sm=smiley36.gif]. Jaz imam mojega že od SŠ in sem se ga kar navadila, zato sem še v tem zd, drugače bi verjetno se že kam (najbrž privat) prestavila...Pa tudi on sam po sebi je zaenkrat bil res vedno ok, nikoli ni nič kompliciral, pa tak na easy je, to mi je tudi všeč... Kaj ti imaš Lukmana? Dobra si da se ti da vozit...meni ne bi bilo. Razmišljaš da bi potem tudi na Ptuju rodila?

MauMow, hvala za seznam. Sicer mislim da so do Tare že kar vse rodile (ker so bile približno po pdp-jih gor na pisane, pa Katte mislim da je bila januarka ali februarka se mi zdi). Zdaj pa se hitro še vas par drugih prestavi na drugo polvico pa je [sm=bravo.gif].

hribovkati -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 10:05:50)

Pri meni se je april začel noro, s 1. aprilom se podpisala pogodbo za zaposlitev, z 2. pa zvedela da sem noseča

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 10:20:40)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ampak sedaj pa res skoraj nas ni več bodočih nosečk. Vse ste že noseče [sm=smiley36.gif]

Sej se krogec vrti, evo jaz bom spet kmalu spadala med bodoče nosečke [sm=smiley36.gif], itak smo pa zmenjene da zamenjamo vloge [sm=smiley1.gif]. Seznaček je super, pred mano mislim, da so res že vse rodile. Me je kar malo zvilo, vidim, da sem jaz prva na vrsti [sm=jezicek.gif].

hribovkati iskrene čestitke, res ste neustavljive ta mesec, edino pravilno. Naj se tak trend nadaljuje, sem prav vesela, da se je pomlad tako plodno začela.

Nosečke upam, da vas utrujenosti hitro minejo, sicer pa se pustite razvajat in počivajte kolikor vam paše.

Mene je ponoči začelo nekaj šraufat po trebuhu in sem mislila, da imam popadke [sm=jezicek.gif]. Do jutra se je umirilo, tako da ne vem, bomo videli ali se kaj dogaja, al je lažni alarm [sm=smiley36.gif].

Šibam po opravkih. Še enkrat vsem želim lepe praznike.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (3.4.2015 10:22:42)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ne ga bikast, sj nas je še nekaj ki bomo skupej stopile in čakale na [sm=rozacrtici.gif] ... obenem pa se podpirale in navijale ena za drugo [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>