Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (8.4.2015 14:47:09)
|
Dober dan! [sm=metulj.gif] Evo me, še sem tukaj. [sm=smiley1.gif] Pa ne me kregati, ampak res mi časovno ne potegne. Tara- ja, ta teden zaključujem s službo. Pregled pa sem imela danes. Dojenčica je v redu in še vedno bajsek. [sm=smiley36.gif] Ocenjena teža 3kg. Štiri tedne pred rokom. In to je razlog, da me je danes napotila k diabetologu z namenom, da mi dajo tisto aparaturo za merjenje sladkorja v krvi. Zanimalo jo je predvsem, kaj se dogaja z mojim sladkorjem po jedi. Ker na tešče so mi preverili in je vse bp. Na diabetološki pa sem potem dobila napotnico za 75 g OGTT. Moji G se je kar zmešalo. Da ta test sem že delala in je bil v redu. Na koncu me je samo vprašala, če bom zmogla spiti toliko sladkorja. To mi ni problem. Ne maram pa tistega trikratnega pikanja z injekcijo. [sm=smiley11.gif] Tako da v sredo grem še enkrat na ta test. Ma, brez veze. Ne bi nič rekla, če ne bi že prej rodila težjega otročka. Leta 2003 pač ni bilo takšnega komliciranja. [sm=smiley7.gif] Še moji G se je videlo, da ji je žal, da me je sploh kam pošiljala. Miomček je ostal na istih merah. Torej 3,5cm x 4cm. Dobra novica. Pa še najnovejša novica, ki me je skoraj na rit vrgla. Če se misli bebica še naprej tako rediti, mi sprožijo porod v 38. tednu. To je čez dva tedna. Jaz nimam še nič pripravljeno... [sm=smiley35.gif] Drugo je vse v redu. Do sedaj sem se zredila za 12 kg. Pritisk, kri in voda bp. In to bi bilo o pregledu vse. V službo sem prišla ob pol dvanajstih, lačna kot volk. Itak, da sem prvo šla v menzo nekaj pojest. [sm=smiley36.gif] Čokoladica - čestitke za srčka. Med nama, niti nisem pričakovala kaj drugega. Sprosti se in uživaj v nosečnosti. Si zaslužiš. [sm=smiley1.gif] Janchek - a si potem ta teden naredila še kakšen test?
|
|
|
|