ela23 -> RE: Bodoče nosečke (10.4.2015 9:05:02)
|
Eno hitro javljanje še od mene po dolgem času ... [sm=smiley1.gif] Čestitke vsem frišnim nosečkam. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Toliko vas je, da sploh ne dohajam (in prav je tako!). [sm=smiley36.gif] MD, tudi tebi čestitke za službo! [sm=bravo.gif] Janchek, držim pesti, da test pokaže želeni črtici. [sm=smiley36.gif] Tara, želim ti lepo porodno izkušnjo. Komaj čakam, da nam javiš, kako sta z malo princesko. [sm=zz_cloud9.png] Pri meni vse po starem ... No, nekaj novega pa je. Včeraj sem v ogledalu opazila, da je moj trebuh prav po nosečniško zaobljen in velik za cca 5 mesec. Ni mi dalo miru in sem naredila test, čeprav nimam nobenih znakov. Izkazalo se je, da nisem noseča, temveč sem se zredila. [sm=smiley36.gif] Saj niti ni čudno, glede na to da zadnjih 14 dni siliram hrano ko kombajn! [sm=smiley36.gif] Se moram malo v roke vzet ... če ne drugega, mi poročna obleka ne bo več prav! [sm=smiley36.gif] Sicer pa moje M po porodu še kar ni. Pa takoooo nestrpno je pričakujem. Lep sončen dan vse. [sm=zz_dance.gif]
|
|
|
|