RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tara.81 -> RE: Bodoče nosečke (29.12.2013 11:36:04)

Sam je hudič, ko ima človek preveč časa in pol brska in najde kake take http://www.dnevnik.si/zdravje/1042212014, kjer je poleg slabosti navedena tudi moja težava, čeprav razumsko se zavedam, da 8 dan po O in nekje 4 dni pred predvideno [sm=hudicek1.gif], da bi lahko to bil že znak itak nemogoče, pa najdem druge forume in punce, ki so navedle, da so imele iste težave pred izostankom...Pa pol tuhtam, če sem bila s kom, ki je zbolel s trebušnim virusom v stiku in se tudi nobenga ne spomnim...Jao, sej bo! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Katte -> RE: Bodoče nosečke (29.12.2013 11:45:38)

MD, jaz sem naročila te teste že dvakrat. Enkrat sem plačala po prevzetju, drugič pa preko klika. obakrat brez problemov. Edino to je bilo, da je bil nazadnje prekratek rok uporabe. Jaz sem jih rabila za toliko naprej (nisem niti vedela, kdaj bom spet dobila M), da mi je bilo do pomladi 2014 premalo. Pisala sem jim in odgovorili so mi, da nimajo novejših. No, potem so kontaktirali dobavitelja in dobili teste z rokom do 2015. Na svoje stroške sem teste poslala nazaj in prejela nove. Čez dober teden jih začnem uporabljati.

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (29.12.2013 11:47:17)

ravno zaradi vseh teh znakov jaz ne uničujem več testov. Ker se mi je sedajle že ene tri, če ne celo štiri cikle dogajalo, da sem imela vse mogoče znake, no nazadnje je pa vseeno prišla. O teste bom delala samo zaradi tega, da mojega začopatim okoli pravega dneva, ker drugače prej omaga[sm=smiley36.gif], meni se pa ne da vedno kregati, da bi iblo dobro [sm=sloncek.gif]

Ima že več izgovorov kot kakšna punca[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jaz gledam samo še na izostanek M, da so polne prsi in pri meni je bilo v obeh nosečnostih še pomankanje apetita glede sladkarij. In v obeh primerih sta bile punci. Pred leti, ko sem šla delat splah, sem pred tem uničevala kumarice. Upam, da lahko po teh dveh simptomih vedela, katerega spola bo

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (29.12.2013 19:34:14)

Tara9: Joj, sploh nimam časa za forum. Trenutno se seliva in samo pospravljam. Jaz sem med drugo rundo Dabrostona dobila M že drugi dan jemanja, tako da sem potem prenehala z jemanjem (tako mi je rekla G). Sedaj sem pojedla še femaro, ampak spet nič ne čutim O, ki bi morala bit te dni (čutila sem jo le prvi krog - edinkrat v življenju).

Lila25, Radenska: Čestitke!![sm=bravo.gif]

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (29.12.2013 21:23:59)

Jaz imam se ene 3 O teste. Ce katera hoce. Nosecniski mi je samo en ostal in vztrajam do 27 dneva, ki bo 1.1.
Po navadi zen en teden pred M zacnem lulat na palcke potem pa gledam in iscem crtice [sm=smiley13.gif]
Zdaj se mi pa ne da vec.
Spet sem sitna. Kot vedno, ko imam PMS. Polne prsi imam, ampak to zaradi Prometriuma.
Meni je bilo slabo vedno sele kaksen teden po zaostanku M. Nikoli prej. Sem pa vedno, ko sem zanosila imela veliko belega izcedka.

MD odkar sem mojemu nehala govorit, kdaj je O, se ni zatajil [sm=smiley36.gif] jah, tako je to after 40 [sm=smiley36.gif]

Jaz pa januarja zadnji mesec Klomifen. Potem pa konec. Ze 2 leti je naokoli in moje telo rabi oddih. Mogoce pa moja glava [sm=smiley36.gif]

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (29.12.2013 21:41:40)

pika tud jst nism nič čutila o, sploh me ni nič špikalo po jajčnikih in to po 2 tbl klomida, tako da sm mislila da sploh ni deloval. in pol me je presenetil + [sm=smiley36.gif] kar pogumno naprej, nikoli ne veš kaj se dogaja tam dol [sm=smiley2.gif]

punce želim vam veliko veliko sreče in da bi vam čim prej uspelo [sm=smiley36.gif] močno stiskam pesti in navijam za vas [sm=bravo.gif]

ela23 -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 7:01:56)

IZVIRNO SPOROČILO: lila25

ela 23 hvala za čestitke [sm=smiley36.gif] kako si pa ti kej? raste trebušček? kolk daleč si že?

Jaz sem kar vredu. Še vedno me mučijo slabosti in bruhanje, samo ne smem preveč jamrat. [sm=smiley36.gif] Trebuščka pa še nimam pa sem že v 14. tednu. Pa nič hudega, vse še pride na vrsto. [sm=smiley36.gif]

Vsem novim nosečkam želim čim lepšo nosečnost, ostalim pa, da se čim prej preselite na spodnjo polovico seznama. :)

Night -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 8:01:52)

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Kaj pa če bi jih sama naročila na www.plodnost.si? Tam niso tako dragi kot v DMju...

Jaz sem jih tu naročala in sem bila zadovoljna. Test mi je pokazal pozitivno 4 dni pred M (FS je takrat pokazal negativno, ne vem pa, kako bi CB). Seveda je odvisno od količine hormonov, ampak ti testi so zelo občutljivi. Tudi z ovulacijskimi lističi sem bila zadovoljna, so vedno pokazali v skladu z dvigom T. Plačaš po plačilnem nalogu in hitro pridejo.

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 12:03:02)

joj jest pa mislim da se moja [sm=hudicek1.gif] pelje, nek čuden rjav izcedek danes zjutraj[sm=smiley13.gif], sicer bi jo morala šele 3.1. dobit pa je verjetno pohitela....počakam še do jutri potem pa bom sigurna ali je mogoče kakšna vgnezditvena ali je [sm=hudicek1.gif]

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 13:08:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

Nosecniski mi je samo en ostal in vztrajam do 27 dneva, ki bo 1.1.

toliko o moji vztrajnosti ;)

[img]http://shrani.si/f/2y/dJ/3DgGtfym/20131230123221.jpg[/img]

MD, napiši mi svoj naslov na zs, da ti pošljem ovulacijske, ki so mi ostali :)

p.s.: evo, pa je potrjeno, da sem vedno zanosila 2 krog Komifena - tokrat že ČETRTIČ! zdaj pa prosim [sm=pikapoka1.gif] da bo vse ok.....

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 13:16:33)

sabine [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke [sm=smiley36.gif] klomifen res dela čudeže [sm=smiley36.gif] jst pa si nism mogla kej in sm kupila če cb digital in mam 2-3 tedne [sm=smiley36.gif]

Katte -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 13:32:48)

Bravo, Sabine!!! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
December je zakon!!!

Radenska_ -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 13:52:25)

aaa Sabine, čestitam.
Mater tale december pa je neki ane, hvala miklavžu Božičku in Dedku Mrazu :)
Zdaj se nam pa pridruži pri septembrkah :)
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 14:43:28)

sabine [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

veste kaj, punce? Jaz sem vam vedno bolj fouš[sm=smiley19.gif], sploh ker sem danes že 6dan in moja [sm=hudicek1.gif] se kar noče posloviti[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. In vedno bolj dobivam občutek, da bom kmalu sama ostala

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 16:22:25)

Lila 25: Ja, sej pridno[sm=sloncek.gif], tako da upam, da se ta mesec prime, ker mi je G dala samo še en mesec za zanositev. Če se ne prime, imam pred sabo operacijo.

Tedy: Držim pesti, da je vgnezditvena![sm=pikapoka1.gif]

Sabine: Čestitke![sm=bravo.gif]
Koliko dobrih novic v decembru. Letos ste bile zelo pridne, da ste dobile tako lepa darila. [sm=smiley36.gif]

Mamica deklicam: Ne boš ostala sama. Jaz ti bom delala družbo vsaj še en mesec, potem pa upam, da se tudi midve in vse ostale, preselimo med oktobrke. [sm=smiley36.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (30.12.2013 17:20:25)

Sabine čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]iiiiiiiii kako lepo je to brat, čeprav sem ti tud jest malo fouš

mamica deklicam ne boš sama ostala, smo še vedno s tabo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 8:33:32)

moja [sm=hudicek1.gif] je prišla 4 dni prezgodaj[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]ampak gremo v nove boje....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamica deklicam
vidiš ne boš sama[sm=bravo.gif] vsaj še en krog trpim s tabo in sama sabo[sm=smiley1.gif], sem pa takoj naročila ovulacijske teste, ker moja M očitno noče več nekega reda[sm=smiley1.gif]

vsem želim srečno, roza obarvano in ljubezni polno leto 2014[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 8:58:30)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

moja [sm=hudicek1.gif] je prišla 4 dni prezgodaj[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]ampak gremo v nove boje....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamica deklicam
vidiš ne boš sama[sm=bravo.gif] vsaj še en krog trpim s tabo in sama sabo[sm=smiley1.gif], sem pa takoj naročila ovulacijske teste, ker moja M očitno noče več nekega reda[sm=smiley1.gif]

vsem želim srečno, roza obarvano in ljubezni polno leto 2014[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

jaz sem jih pa naročila prvič v življenju[sm=smiley36.gif], poleg tega mi jih bo pa še Sabine nekaj poslala. In imam namen se naročiti pri moji G, ter jo sfehtati, da gremo spet na klomifen. Tako, da mislim, bi potem to morala biti dobitna kombinacija.

Nas starih bork sem se ravno malo navadila, potem pa se porazgubimo po forumu, nekatere na FB uidejo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Mlade, ki pridejo, pa preden jih popredalčkam, jih že tudi ni več. Potem je kar težko slediti in tema zamre

savanah -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 10:32:54)

punce moje zlate, evo mene, malo sem vas prišla pogledat, sem si rekla, da vas še letos preberem[sm=smiley36.gif]
sploh ne morem verjeti koliko pluskov???[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. presrečna sem za vas! in vsaki posebej iz srca privoščim.
Tara9, zakaj si še tukaj[sm=smiley36.gif], MD, tedy?? no saj se tudi jaz še nebi selila[sm=smiley36.gif]. pri meni nič novega. konec s klomifenom, ta mesec prvič brez, in ja, spet tisti dolgi cikli. danes je 29 dan, pa nimam niti bolečih jošk...tako da je sigurno še več kot en teden ne bo! no januarja pa naprej...imam ginekologa in se bova zmenili kako in kaj. malo sem že sita punce. no mogoče ena dobra stran tega je, da ne iščem več znakov in ne računam več O[sm=smiley36.gif]. komaj čakam da mine to leto, mislim da bo zame 2014 bolj srečno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. upam da tudi za vse druge!
no pa da vam še zaželim srečno in veselo novo leto, in da se vam uresničijo čisto vse želje, in da vse v letu ki prihaja dočakamo ta plusek

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 11:04:52)

punce, če katera rabi clomid, naj mi piše in ji ga pošljem. ga mam še za ene 5 otrok nardit [sm=smiley36.gif] srečno vsem v novem letu! navijam za vas [sm=bravo.gif]

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 11:30:52)

Lila25: Jaz bi ga z veseljem vzela, a ne smem, ker tanjša sluznico, ki je pri meni že brez tega pretanka. [sm=smiley13.gif]

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 11:35:16)

Pika, Klomifen+ Prometrium. Tako sem jaz jemala in je bilo ok.

Wishes -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 11:52:04)

Joj jaz sem se pa tako prehladila da komaj diham. Verjetno mi bo ta prehlad uničil ves najin trud pred in med ovulacijo. Presneti pretopel december. To vreme je popolno za razne viruse.
[sm=smiley19.gif] upam da ni bil ves trud zaman.

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 16:15:17)

Sabine: Ja, sem mislila, da bom dobila te dvoje tablete, a je G v Leonišču rekla, da zame ne pride v poštev. Na žalost. [sm=zmeden.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2013 16:22:18)

Punce, kako ste pa prišle do Prometriuma? Ali ga ne dobiš samo na recept?

Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>