|
zlatolasek -> RE: Bodoče nosečke (1.1.2014 14:11:39)
|
Pozdravljene vse forumašice....želim vam eno rozno obarvano leto, veliko zaobljenih trebuščkov ter zdravih otročičkov! Naj se vam v letu 2014 izpolnejo VSE želje in še posebej vsem, ki letos pričakujete [sm=rozacrtici.gif], da bi se vam te želje čim prej uresničile!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hkrati bi pa rada čestitala tudi novi nosečki-Sabine, iskrene čestitke in srečno do konca ter v septembru eno zdravo štručko!!![sm=bravo.gif] Sedaj je že januar in čeprav mi tale mesec nikoli ni bil preveč všeč, sem letos izredno optimistična in trdno verjamem, da bo letošnje leto zelo lepo!!! Moje M še ni, zgleda da spet štrajka, kot vedno, ko bi rada začela s klomifenom....pa se ne sekiram preveč, ko bo bo. Imam pa doma še par škatel dabrostona, tako da če je še dolgo ne bo, si jo bom pa sprožila (po posvetu z G seveda). Sicer pa naš mali navihanček doma vedno bolj govori o tem, da bi rada imela kakšnega bratca/sestrico, logično ko pa jih imajo vsi okoli nje....enkrat se mi je prav zjokala kako ji je hudo, ker nima nobenega [sm=smiley19.gif] (mi je bilo tako hudo pri srcu, da sem ji rekla, da z očijem delava na tem in da včasih to malo dalj časa traja...)[sm=zmeden.gif] Ampak se že veselim, kako ji bom kupila majico z napisom 100% sestrica, ko bom zagledala [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|