Čebelca Špela -> RE: Avgustovke 2015 (20.5.2015 11:45:27)
|
Pozdravljene, tudi jaz sem še tukaj :), ampak malo manj ker sem v službi in popoldan pridem zares utrujena domov tako, da grem počivati. Odštevam dneve do dopusta[sm=bravo.gif]. Glede teh matičnih celic sem jaz slišala, da ti res na vest ''trkajo'' v materinski šoli, midva še nisva imela materinske šole sedaj s 1.6 začneva pa me prav zanima kok bo govora. In se strinjam z vami, ti lahko kdo 100% zagotovi da bodo npr., celice še dobre čez 30 let ( upejmo, da jih ne bomo nikoli rabile) misliti moramo samo na to, da bodo naši sončki zdravi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]. Ste že uredila na CSDju za porodniško?? Jaz sem mislila it prvi teden v juniju pa ne morem it, ker še nimam potrdila od ginikologa - tako da moram počakati na 8.6 ko imam ginikologa da dobim potrdilo, ker do 12.6 moram oddat vlogo. Mi lahko kakšna pomaga kaj vse moram urediti potem za CSD in delodajalca? Imejte se lepo, uživajte dneve - zdej je spet mal dež napovedan in ohladitve mislim, da nam kar prav pride ko nam pa je tako vroče - no saj meni je :)
|
|
|
|