Peeby -> RE: Avgustovke 2015 (29.5.2015 12:31:34)
|
Hello bejbe! Opažam, da vas je na forumu ostala le peščica [sm=smiley13.gif] Kako to? Morda se bo še katera opogumila in začela čvekat... No, jaz sem neka nova / stara tukaj [sm=smiley36.gif] Prebirala sem vas na začetku, malo tudi komentirala (takrat še kot anonimna, ker so bili šele začetni tedni) potem pa pobegnila na FB. Že na začetku sem sicer bila malo skeptična do sodelovanja v skupini tam. Ne me narobe razumet, ne zaradi skupine ali njenih članic tam, ampak zaradi samega načina prikazovanja stvari na facebooku. No, zdaj ugotavljam, da mi je ljubši forum. Potrudila se bom biti malo bolj aktivna, po svojih močeh... Zaenkrat še delam - in vidim da tudi ostale - že komaj čakam da odrinem na dopust in porodniško. Začela naj v prvi polovici julija, no odvisno od zaključka projektov v službi. Tudi mene po parkrat na dan pojezilo sodelavci, tako da vidim, da nimam več prave volje vstajat[sm=smiley36.gif]. PDP imam pa čisto zadnje dni v avgustu. Ta nosečnost je moja druga, doma imam že enega dvoletnega pokovca. Skratka ni nam dolgčas. V drugo je dojemanje nosečnosti nekoliko drugače.... No, mogoče je le pri meni tako. Z nabavo stvari se sploh še nisem ukvarjala (res je, da imam vse še od tamalega, le sposojeno na različnih koncih in moram zbrat skupaj), nevem niti v katerem tednu sem trenutno. Saj ponavadi znam približno ocenit, kakšen teden gor ali dol se zmotim[sm=smiley36.gif] Mogoče je v drugo (ali tretje, če štejem še en UPN pred tem) tudi nekoliko manj stresno, kaj pa vem. No, lepo se imejte za vikend. Se beremo!
|
|
|
|