RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 20:30:59)

ja sem se spomnila nate, ma sem rekla, mogoče bi njej ratalo.. pa če ima kako drugo pasto =)

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 20:46:32)

Res hvala vsem za čestitke [sm=smiley1.gif]. Res sem ful vesela.

Test s pasto mogoče res poskusim (moram preverit, če imam doma belo), samo najprej bom še enega pravega naredila [sm=smiley36.gif].

Amour hvala za informacijo glede tega testa, bom pomirjena tudi če bo še vedno rahla črtica. Ti si se potem kar naročila na pregled ali si še krvne teste delala? Sem nova v tem in mi je vse tuje, pa malo sem še zmedena cela [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif].

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 20:58:29)

Ko bom jaz prišla na vrsto pomoje dokler nebom imela materinske knjižice v roki nebom vrjela da je res [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:04:05)

Ma, če bi bile paste malo cenejše in če bi lahko takoj videl, ali so notri res čisto bele, bi za foro malo bolj konkretno stestirala, tako mi je pa BZ, ker evrčki glih ne letijo z neba. Imam pa doma še eno belo poleg colgate, iz serije curaprox/curasept, bi morala še s tisto stestirati :)

Mana, jaz sem se kar takoj naročila - prvi test sem naredila v nedeljo, potem v ponedeljek / torek ponovila, ker sem bila tolk šokirana in se nato na torek ali sredo že naročila. Sem si rekla, da mi bo lažje prej dala termin, če se prej naročim, itak pa lahko, če bi šlo kar koli narobe, termin odpovem. Pa sem res dobila termin takrat čez 4 tedne, pa mogoče bi lahko še malo izbirala (kak dan ali dva kasneje), ker mi ura ni ustrezala, a sem itak vzela prvega možnega, v službi sem si pa tisti dan potem vzela dopust, ker sem ga imela res sredi svojega delovnega dne. Pa kar takoj mi je dala tudi termin za NS, ker ima moja G tudi licenco za NS.

Foxy_cat, jaz je še nimam [sm=smiley13.gif], jo dobim čez dva tedna na nuhalni svetlini šele, imam pa že eno UZ fotko, to tudi šteje, čeprav, kot sem že rekla, meni se še vse zdi uiber surrealistično, čeprav mi je npr. danes slabo že od polnoči [sm=smiley36.gif]

Mimogrede, je katera v dvojezični zvezi? Kako razmišljate o vzgajanju otrok oz. če jih že imate, kako vam jih uspeva vzgajati dvojezično?

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:09:49)

Ja tudi jaz nevem kdaj bom prav dojela [sm=smiley36.gif]. Foxy_cat upam, da boš tudi ti kmalu na vrsti, bi bilo lepo pričakovati skupaj z vami vsemi.

Amour, bom potem jaz test ponovila v petek in potem v ponedeljek poklicala G. Verjetno me bo naročila enkrat po novem letu. Bomo videli.

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:21:25)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Ja tudi jaz nevem kdaj bom prav dojela [sm=smiley36.gif]. Foxy_cat upam, da boš tudi ti kmalu na vrsti, bi bilo lepo pričakovati skupaj z vami vsemi.

Amour, bom potem jaz test ponovila v petek in potem v ponedeljek poklicala G. Verjetno me bo naročila enkrat po novem letu. Bomo videli.

mana12 pa bos zdrzala do ponedeljka, sa poklices za termin [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:26:06)

Verjetno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Čez vikend tako ne delajo, tako bo malo lažje [sm=smiley36.gif].

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:44:23)

Amour,kako pa to da je še nimaš? A ni ponavadi,da jo dobiš na prvem Uz?

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:46:36)

Verjetno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Čez vikend tako ne delajo, tako bo malo lažje [sm=smiley36.gif].

Na tvojem mestu bi jaz jutri ponovila test in se naročila [sm=smiley36.gif]
Jaz sem človek ki imam vse rada čimprej "pošlihtano" [sm=smiley36.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 21:55:37)

Foxy_cat, nimam pojma, mi je rekla, da jo dobim pri naslednjem pregledu, ki bo pač tudi že NS (prazniki malo porušijo urnike, upam, da bo NS ok in da ne bom hotela na vrat na nos na biopsijo horionskih resic).
Ne vem sicer, kaj vpisujejo vanjo, sestrine sem sicer videla, a je tega že 10+ let in se ne spomnim več, ampak mogoče po porvem pregledu mirno vse vpišejo in ti jo nato izročijo. Saj tudi rezultatov krvnih in urinskih preiskav še ne vem, mi je rekla, da izvem vse naslednjič, razen če bodo kakšna ekstra odstopanja. Skrbi me le zaradi toksoplasmoze, ker imam mačka, sicer strogo notranjega, a bi bila bolj mirna, če bi vedela, da sem jo morda že prebolela.

Ah, bo že, po naravi nisem nek dramaqueen in potem niti ne kompliciram, če ni res nujno [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 22:00:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Foxy_cat, nimam pojma, mi je rekla, da jo dobim pri naslednjem pregledu, ki bo pač tudi že NS (prazniki malo porušijo urnike, upam, da bo NS ok in da ne bom hotela na vrat na nos na biopsijo horionskih resic).
Ne vem sicer, kaj vpisujejo vanjo, sestrine sem sicer videla, a je tega že 10+ let in se ne spomnim več, ampak mogoče po porvem pregledu mirno vse vpišejo in ti jo nato izročijo. Saj tudi rezultatov krvnih in urinskih preiskav še ne vem, mi je rekla, da izvem vse naslednjič, razen če bodo kakšna ekstra odstopanja. Skrbi me le zaradi toksoplasmoze, ker imam mačka, sicer strogo notranjega, a bi bila bolj mirna, če bi vedela, da sem jo morda že prebolela.

Ah, bo že, po naravi nisem nek dramaqueen in potem niti ne kompliciram, če ni res nujno [sm=smiley36.gif]

Uh saj res mačke.. To pa odsvetujejo a? Ah manj se sekiraš bolje in lažje je..

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 22:03:53)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Malo me je še vseeno strah, ker je šibka črtica in ker je v petek šele 32. dan (sem pa mela zadnje mesece tudi tako dolge cikle; nekje med 26 in 32 dni), bom zaradi tega verjetno počakala na 32. dan [sm=smiley36.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (9.12.2015 22:13:09)

Malo me je še vseeno strah, ker je šibka črtica in ker je v petek šele 32. dan (sem pa mela zadnje mesece tudi tako dolge cikle; nekje med 26 in 32 dni), bom zaradi tega verjetno počakala na 32. dan [sm=smiley36.gif]

First s.si delala? A ne rabiš pri tem kar dosti hcgja? Pomoje je zaradi tega šibka črtica.

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 5:35:17)

Punce nama je uspelo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sem delala test in videla [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif]. Druga je bila sicer čisto rahla, komaj vidna, ampak mislim da je to to. Bom pa test ponovila še enkrat v petek.

Joj kako sem srečna [sm=smiley1.gif].

Gremo zdaj naprej v veseli december [sm=bravo.gif]. Katera bo naslednja? [sm=smiley1.gif]

super. čestitke!!!

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 5:36:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Zivjo punce...danes sem kupila test MEDISMART ki zazna nosecnost ze 7 do 14 dni od spolnega odnosa. Do [sm=hudicek1.gif] mam se 1 dan. Ampak sem ga naredila danes in je bil negativen... malo sem razocarana ker sem mislila da je uspelo ta mesec. Brezveze sem delala test....:(

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]držim pesti za naslednjič.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 7:42:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Da te poltolažim,...mi mamo tud mačko, skoz cepljeno, občasno zunaj ( poleti kakšen dan za kakšno urco ) pa nism staknila tokse, samo čuvaj se pri čiščenju wcja, da si res roke ornk umiješ zaradi preventive. Sicer tokso lahko fašeš prej od kakšne zelenjave kakor pa od mačke ....

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:23:16)

First s.si delala? A ne rabiš pri tem kar dosti hcgja? Pomoje je zaradi tega šibka črtica.

Ja, saj me je Amour že malo potolažila, ker je ona tudi tega naredila in imela 2x šibko črtico.

woma hvala [sm=smiley1.gif]

Glede mačk...po moje je tudi največja nevarnost surova zelenjava, verjetno pa ni panike, če se jo dobro opere.

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:28:28)

Ja, saj me je Amour že malo potolažila, ker je ona tudi tega naredila in imela 2x šibko črtico.

woma hvala [sm=smiley1.gif]

Glede mačk...po moje je tudi največja nevarnost surova zelenjava, verjetno pa ni panike, če se jo dobro opere.

Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:35:48)

Danes si "prespala" se ti že kaj bolj zdi da si noseča? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Hehe, nič bolj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Malo me muči kako neopazno ne piti alkohola zdaj decembra [sm=jezicek.gif].

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:39:57)

Pa kako se izognit bifteku.. Hehe [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:42:42)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

No tega že prej nisem jedla, tako da vsaj s tem ne bom imela težav. Me pa res muči alkohol, ker je ravno december in bo res zeo vpadljivo, da nikoli ne bom spila niti kozarca (sploh silvestrovo [sm=zmeden.gif]), ne bi pa rada takoj vsem povedala.

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:44:32)

reci, da maš antibiotike... [sm=jezicek.gif] al pa vozi, ko kam greste in se lahko zgovarjaš na policaje... decembra jih povsod po cestah mrgoli ;)

MauMow -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:44:39)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

No tega že prej nisem jedla, tako da vsaj s tem ne bom imela težav. Me pa res muči alkohol, ker je ravno december in bo res zeo vpadljivo, da nikoli ne bom spila niti kozarca (sploh silvestrovo [sm=zmeden.gif]), ne bi pa rada takoj vsem povedala.

En kozarec penine kamot lahko spiješ. Jaz sem imela izgovor da sem na antibiotikih in da ne smem alkota. In so nasedli. [sm=jezicek.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:47:20)

Super ideje, hvala [sm=smiley1.gif]. Prej niti nisem pomislila, da je to lahko problem [sm=smiley36.gif].

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (10.12.2015 8:48:16)

Katera zdj naslednja lula?

Joj kok bo lep seznamček [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>