Nina33 -> RE: decemberčki 2016 (16.5.2017 11:19:36)
|
Oj! Najini pobje niso krščeni in tudi punca ne bo. Sem pa videla, da v Pikapolonici krstna oblačila ponujajo [sm=smiley1.gif]. Aventovega soparnika nimam/ne poznam, se počasi (psihično [sm=smiley2.gif] ) pripravljam na gosto hrano pri punci, a zaenkrat nisem dlje od "ne bom komplicirala" [sm=smiley36.gif], bom kuhala za vse enako, le zanjo bom pač pred finišem proč vzela. Začela bom itak z rižem/krompirjem pomoje, bom pa verjetno tudi njej dajala sadje kmalu prek "cucljalnika"... no, "kmalu", ko bo kaj sadja na vrtu [sm=smiley1.gif] Jantarno ogrlico imamo nekje, sem jo kupila za drugega. Koliko je pomagala, ne vem, je pa lepa, ja [sm=smiley36.gif] Prejšnji ni imel kakih težav z izraščanjem pa sem kar pozabila nanjo. Spanje se je pri nas vmes malo popravilo, pa spet skvarilo, tko de... ves čas so neke "faze" zgleda [sm=smiley1.gif] Prejšnji teden je bila drugič cepljena, samo zadevo je prestala s kratkim jokcem, jo je brat potolažil zgleda [sm=smiley27.gif] (tudi njega smo končno uspeli cepiti tudi proti OMR, me je že resno skrbelo) in tudi kasneje ni bilo nobene reakcije - sem vesela. Punca pa pridno raste in se redi, čeprav ni neka "bunkica" [sm=smiley36.gif] (ima/imela je 6250g in 64cm). Vreme je krasno, končno se tudi meni zdi, da je poletje res z ovinkom - morje smo tudi že rezervirali, gremo julija, v prikolico. Uživajte na soncu!!!
|
|
|
|