maca51 -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (31.5.2021 12:16:17)
|
Ojla 😀 po dolgem času se vam spet javljam. Redno vas spremljam, a ne utegnem odpisati. 🙈 JackieO in rosemarie žal mi je, da je vajina M prišla, pa tako sem upala, da bo vsaj eni ratalo v tem krogu. 😕 Počutje pri meni je zelo mešano. Te dni naj bi dobila M. Po mojih izračunih (sluz) naj bi bilo to danes, po drugih (aplikacija) pa najkasneje v sredo. Ponavadi se tak čas že kaže z rjavim izcedkom, tokrat pa nič. 🤷🏼♀️ Na vsake toliko imam krče v trebuhu (ne spomnim se kdaj bi jih imela nazadnje pred M, vedno jih imam prvi dan, ko se vlije) in pa špikanje v prsih (nič nenavadnega zame, vendar se mi zdi da nikoli ni bilo tako močno). Nočem imeti prevelikega upanja, tudi strah me je narediti test, saj se bojim ponovnega razočaranja. Bom še počakala par dni, pa da vidimo, kako se bodo stvari odvile. 😊 Lahko, da je vse v moji glavi. 😕 O tem, da na socialnih omrežjih vsak dan vidim polno nosečk pa raje ne bi. Vsakič ko vidim oz. slišim za novo nosečko pomislim, da ni pravično in kdaj bo prišel moj čas. Na jok mi gre. 😭
|
|
|
|