fracek -> RE: Novembrke 2023 (9.5.2023 15:54:13)
|
@Mo_nika, super za danasnji pregled, naj gre naprej vse po planu. Cas res po eni strani kar bezi, po drugi strani pa se kar ne dojemam, da sem res noseca 😊 Tudi meni je vse skupaj novo, tako da grem dan po dan, od tedna do tedna. Jaz sem prejsnji ponedeljek, ze 9. dan po opravljeni Panorami, dobila rezultate, ki so dali nizek riziko in zdravo puncko 🥰 Glede na dobre rezultate nuhalne in te rezultate se nisem odlocila za amniocintezo. Moram zaupati, da bo vse ok. Povedala sem tudi v sluzbi, nadrejenemu in se par sodelavkam, pocasi pa se novica siri naprej... verjetno bolj kot si mislim 😅 zdaj pa se 2 tedna dp naslednjega rednega pregleda in srcno upam, da gre babiki dobro. Pocutje je super, trebuscek ze nabira gor, se posebej po jedi pa me kar "napne" in sem kot balon. Kilogrami zaenkrat se isti, ceprav obcutek pravi drugace 😅 @pikafna, jaz sem imela vrednost 5,3 na tesce. Sem se trudila po navodilih, pa nekako jutranji sladkor ni hotel sodelovat. Par dni nazaj sem pricela z vecernim inzulinom in zaenkrat kaze dobro. Cez dan nimam problemov z vrednostmi, sem tudi dovolj aktivna. Vcasih se tudi kaj pregresim, sem bolj sladkosneda ze od otrostva dalje, pa zdaj se mi je zacelo sladko nazaj bolj lustat, en cas mi ni bilo sile. Pa nonstop bi jagode jedla 😊 Kako ste ostale z nacrtovanjem nakupov za dojencka? Midva nimava cisto nic, razmisljati bo treba se o najemu vecjega stanovanja, nakupu novega avta ... ni da ni, kaj naju caka. Na zacetku junija imam planiran kratek dopust in ce bo na pregledu vse ok, bom pricela malo planirat. Upam tudi, da bova kaksne stvari dobila od predhodnic. Kljub temu, da bo prvi in edini dojencek, nisem nagnjena k odvecnim nakupom, verjetno bova vzela tudi vozicek kak rabljen. Se mi zdi, da sr ogromno stvari prodaja. Alj katera ve za kaksno dobro stran na FB? Ste kupovale stvari tudi kaj preko spleta v prejsnji nosecnosti? Priporocila za kaksno knjigo, ki bi jo morala vsaka novopecena mamica prebrati? Uh, ze vidim, koliko vprasanj se bo porajalo v prihodnosti. Lepo se imejte in lepo nosecnost vsem se naprej ❤
|
|
|
|