Happytime -> RE: Čakanje na plusek😊 (3.4.2025 19:02:56)
|
Ojla punce, da se še jaz javim.Najprej po vrsti...Rubi-sam da se premika, pa da je videti zdravstveno vse ok, vrjemi ko boš najmanj pričakovala bo +. Vse bo ok, sprosti se, uživaj!!!Neučakana-full veselaa za vaju, da je otroček zdrav in cestitke za punčko.Sanja-ja finale je pred vrati, priznam kar malo me je strah zaradi težke izkušnje prvega poroda, ampak sem borka vseeno sem se odločila, da bom poskusila naravno, šele potem carski rez.V ponedeljek imam pregled in začnem s CTG-ji. V torek pa imam v porodnišnici z ekipo že pogovor glede vseh opcij za porod.Pikapoka-dobrodošla med nami in ja lahko pa da bo prvič in bo +😁 Drugače pa mi imamo tudi doma 18 mesecev starega fantka, pričakujemo pa maja punčko. Sem pa v 35 tednu nosečnosti. Maja bom stara 35let. Pestro bo ni kaj, ampak vedno si rečem, če je toliko staršem uspelo, bo pa tudi nam😁🙈Vrjetno bom pa mogla dostikrat na kako oko zamižati🤣 Čuvajte se, Sanja javljaj se, takoj ko bo sporoči. Tokrat vrjetno ne bova rodili na isti dan, moja pupa naj še kak teden več počaka v trebuščku😊
|
|
|
|