Happytime -> RE: Čakanje na plusek😊 (10.4.2025 19:36:56)
|
Sanja sem bila prepričana, da boš napisala da si rodila. Ampak saj bo zdaj zdaj, saj veš "mama hotel" je najboljši🥰 Pri meni novega to da sem sedaj v 35.tednu imela posvet z babico in porodničarjem glede odločitve ali naravni porod ali carski rez. Po vseh izračunih/meritvah/ glede na prejšnji porod in potek so rekli, da imam nekje 68% možnosti, da bi rodila naravno. Sedaj pa res ne vem več kako in kaj naj se odločim. Res punce vam povem, da bi rajše videla, da mi nebi dali izbire. 30.4. imam ponovni posvet z operatersko ekipo in takrat se naj bi odločili ali čakamo naravni porod ali bi v 39. tednu izvedli carski rez. Če bo mala po meritvah imela predvideno težo več kot 3500g naj bi se odločili za carski rez. Zaenkrat nosečnost poteka brez zapletov in vse ok. Sem pa do predkratkim bila prepričana v to da grem poskusit ponovno naravno rodit, neglede nato, da se lahko ponovi zgodba prvega poroda. Vam pa povem, bolj se približuje datum poroda, bolj me je začelo stiskat in res ne vem kako naj se odločim, kaj naj naredim tisto, da bo prav. Neizmerno si želim naravnega poroda, da izkusim to, da dobim takoj na prsa svojega otroka, da bi partner lahko prerezal popkovino, da bi se lahko takoj cartala s svojo štručko... Ker bo carskem rezu sem imela kar nekaj težav da sem se z vsem tem sprijaznila, da tega ni. Kakšen nasvet, izkušnja? No pazite vse nase❤️ pa smo na vezi...
|
|
|
|