***pika*** -> RE: Novemberke (6.8.2006 10:36:06)
|
Živijo vsem! Pa je dež res povečal število obiskov na forumu [sm=smiley36.gif] Vidim, da ste imele debato o trebuščkih na prejšnji strani. Jaz imam zelo očitnega že od junija (rok 2.11.), konec maja se je pa že tudi poznal. baje imam za novemberko kar velikega - jaz nič kriva [sm=jezicek.gif] Popek že dolgo vem gleda - še dobeo, da je bil prej ful vbočen, da zdaj zgleda znosno in ni kot kaka frnikola. Od opreme imam le voziček - sva kupila kar rabljenega, pa bo tudi OK. Prihodnji teden začnem počasi pri kolegicah nabirat stvari, potem bova pa videla, kaj sploh še kupiti. Vsekakor bo treba eno lupinico in posteljico. Ene tudi pišete o otrdevanju trebuha. Jaz sem imela malo problemov s tem in sem se zdaj naučila par stvari: - G pravi, da če ni več kot 10x na dan, je OK in normalno, če bi se začelo ritmično ponavljati na pol ure, moram v porodnišnico - otrdevanje trebuha se lahko pojavi po tem, ko greš lulat - treba je dovolj piti - v materinski šoli je rekla, da utrjevanje bradavic ali moreditno iztiskanje 'mleka lahko da lažni signal maternici (torej bi te krče lahko sprožilo tudi kajn takega) - treba je primerno počivat Pa še kaj bi se našlo. Skratka, Pušenjak na forumu pravi, da ti krči niso nevarni, če niso povezani z odpiranjem materničnega vratu, če ni kakega krvavega izcedka... Torej, naj nas stiska, ampak v primernih količinah in na pravi način [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|